BA Tienjarige verzekering

In aanloop naar de nieuwe wetgeving rond de verplichte tienjarige aansprakelijkheidsverzekering die op 1 juli officieel in werking treedt, zijn wij al enige tijd bezig om onze makelaars en hun klanten hierop voor te bereiden. In een nieuwe Baloise Insurance News brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om samen de laatste rechte lijn richting 1 juli in te zetten.

Dankzij verschillende initiatieven die wij hebben genomen blijft Baloise Insurance de voorloper op het vlak van de verplichte tienjarige aansprakelijkheidsverzekering.

Tijdens 4 verschillende infosessies mochten wij 800 makelaars een eerste keer inlichten over de BA Tienjarige-verzekering. We gaven hierbij meer toelichting bij het wettelijk kader. En naast de presentatie van de oplossingen die Baloise Insurance voor deze verplichte verzekering heeft uitgewerkt, maakten wij in primeur en als eerste onze tarieven bekend. Om dieper in te gaan op onze nieuwe producten organiseren wij momenteel verschillende regionale workshops.

U leest alles over de troeven van ons product, onze tarieven en verschillende oplossingen in deze Baloise Insurance News.