Academy

Al onze opleidingen vallen onder een en dezelfde noemer: de Baloise Insurance Academy. Ons aanbod bestaat uit 3 luiken:Open Campus, Workshop en Seminaries. Het programma wordt regelmatig geüpdatet.

Kalender & Inschrijvingen

Wilt u meer weten?

> Raadpleeg onze brochure
> Mail naar academy@baloise.be

 • Open Campus

  Baloise Insurance heeft de Certassur-erkenning als examencentrum aanvaard door de FSMA. Onze opleidingen vormen een efficiënte voorbereiding om te kunnen slagen op de examens van de verplichte en facultatieve eindtermen zoals de FSMA ze oplegt.

  Deze opleidingen zijn bestemd voor nieuwe medewerkers van de makelaar, voor diegenen die een attest als VVD (Verantwoordelijke voor de distributie) of als PCP (Personen in contact met het publiek) willen behalen, of simpelweg voor makelaars die hun kennis willen bijwerken.

  De deelnamekosten bedragen 25,00 EUR per halve dag en 25,00 EUR per examen en 50,00 EUR per volledige dag(+BTW).

  De volledige agenda van de Open Campus-opleidingen alsook het elektronische inschrijvingsformulier vindt u hier.

 • Workshops

  De onderwerpen die in de Workshops worden behandeld, gaan vooral over de beheersing van de producten, services en tools die Baloise Insurance aanbiedt in Leven en in Niet-Leven, zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Tijdens de ‘MyBaloise’ Workshops leert u bijvoorbeeld polissen op te stellen en te beheren in de praktijk.

  Deelname aan de Workshops is gratis.

  De volledige agenda van de Workshop alsook het elektronische inschrijvingsformulier vindt u hier.

 • Seminaries

  Hier gaan wij dieper in op belangrijke thema's gebonden aan de actualiteit, de wetgeving, trends en sectorale evoluties.

  Deelname aan de Seminaries is gratis of betalend, afhankelijk van het Seminarie. Het programma en de uitnodiging worden via e-mail gestuurd.