Helpdesk

Om het contact met de Helpdesk snel en efficiënt te laten verlopen, neemt u best het volgende in acht:

• De medewerker van de Helpdesk zal uw bemiddelaarsnummer vragen. Hou dit dus bij de hand.
  • Bel de Helpdesk op een moment dat u tijd hebt
  • Bel de Helpdesk terwijl u voor de pc zit waar u een probleem mee hebt.
  • Mogelijk zal de Helpdesk-medewerker uw gebruikersnaam vragen. Hou deze dus bij de hand.

Onze Helpdesk staat doorlopend ter beschiking van 08.00 uur tot 17.00 uur.

+32 (03) 247 55 00
helpdesk@baloise.be

Schermovername

Om u beter te kunnen helpen, kan een van onze specialisten uw scherm overnemen. Dankzij een persoonlijke PIN-code, die u via de helpdesk krijgt, verloopt alles veilig en efficiënt.

Geef hier de PIN-code in: