Familiale verzekering

Familiale verzekering

  • Wereldwijde bescherming
  • Voor u, uw partner, uw kinderen en uw huisdieren
  • Gratis fietsbijstand voor het hele gezin
  • Elektrische fiets automatisch verzekerd  (max 45 km/u en enkel trapondersteuning)
  • Korting voor alleenstaanden en 60-plussers

Speel op veilig

Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Of u nu wandelt of fietst, op bezoek bent bij familie of vrienden, of op reis gaat.

Dát geeft pas een gevoel van zekerheid. Zeker omdat u kunt rekenen op hoge verzekerde bedragen en ruime dekkingen. 

BEREKEN UW TARIEF

U weet hoe snel een ongeval gebeurd is

Gezin Select, beter gekend als de ‘familiale verzekering’, vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen.

Bijvoorbeeld uw zoontje die tijdens een partijtje voetbal de ruit van de buurman aan diggelen schopt. De scherven zijn snel opgeveegd, maar wie betaalt de kosten?

Is de familiale verzekering een verplichte verzekering?

Neen, maar het is een absolute aanrader voor iedereen. Want ze vergoedt alle schade die u, uw kinderen, huisgenoten en huisdieren in hun vrije tijd veroorzaken aan anderen.

Wacht niet tot u kinderen hebt om een familiale verzekering af te sluiten want ook volwassenen kunnen een ongeval veroorzaken!

Bereken nu uw premie!

Uw betrouwbare partner in verzekeringen

Baloise Insurance is de handelsnaam van Baloise Belgium nv, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, RPR Antwerpen – BTW BE 0400.048.883, verzekeringsonderneming toegelaten onder nummer 0096 en onderworpen aan het Belgisch recht. Bij klachten kunt u steeds bij ons terecht per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing, dan kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 – 1000 Brussel, tel: 02 547 58 71 – fax: 02 547 59 75.

Baloise Insurance vindt het belangrijk dat onze relatie op een eerlijke en billijke wijze verloopt. Daarom willen wij u goed en transparant informeren:

> Uw wettelijke bescherming
> Privacy
> Disclaimer