Familiale verzekering

Familiale verzekering

Speel op veilig

Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Of u nu wandelt of fietst, op bezoek bent bij familie of vrienden, of op reis gaat.

Dát geeft pas een gevoel van zekerheid. Zeker omdat u kunt rekenen op hoge verzekerde bedragen en ruime dekkingen.

Bereken nu uw premie!

Uw voordelen

  • Wereldwijde bescherming
  • Voor u, uw partner, uw kinderen en uw huisdieren
  • Gratis fietsbijstand voor het hele gezin
  • Elektrische fiets automatisch verzekerd  (max. 45 km/h en enkel trapondersteuning)
  • Korting voor alleenstaanden en 60-plussers

Let op!

Gezin Select betaalt in volgende situaties niet.

  • Iemand van uw gezin heeft met opzet schade veroorzaakt. En die persoon is 16 jaar of ouder.
  • Iemand van uw gezin was dronken en heeft schade veroorzaakt. En die persoon is 18 jaar of ouder.

U weet hoe snel een ongeval gebeurd is

Gezin Select, beter gekend als de ‘familiale verzekering’, vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen.

Bijvoorbeeld uw zoontje die tijdens een partijtje voetbal de ruit van de buurman aan diggelen schopt. De scherven zijn snel opgeveegd, maar wie betaalt de kosten?

Is de familiale verzekering een verplichte verzekering?

Neen, maar het is een absolute aanrader voor iedereen. Want ze vergoedt alle schade die u, uw kinderen, huisgenoten en huisdieren in hun vrije tijd veroorzaken aan anderen.

Wacht niet tot u kinderen hebt om een familiale verzekering af te sluiten want ook volwassenen kunnen een ongeval veroorzaken!

Bereken nu uw premie!

Vraag het aan uw bemiddelaar!

Baloise Insurance biedt haar producten aan via een uitgebreid netwerk van professionele bemiddelaars. Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is hij de beste garantie om onze klanten uitstekend advies te verlenen.

Vind een bemiddelaar in uw buurt

Gezin Select is een familiale verzekering van Baloise Insurance. Het is een jaarcontract naar Belgisch recht. Wilt u een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om u grondig te informeren over uw wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw bemiddelaar.
 
Hebt u klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.