News

Baloise Insurance genomineerd voor ‘Global Innovator’ in Efma Awards

21 april 2021. Jaarlijks bekronen de Efma-Accenture Innovation in Insurance Awards de meest innovatieve oplossingen in de verzekeringsindustrie. Na een gouden en bronzen medaille in 2020, zijn we ook dit jaar opnieuw genomineerd. Dit keer in de categorie ‘Global Innovator’, een mooie erkenning voor Baloise Insurance als innovatieve verzekeraar.
Banner-Baloise-EFMA3

Jaarlijks bekronen de Efma-Accenture Innovation in Insurance Awards de meest innovatieve oplossingen in de verzekeringsindustrie. Daarmee zetten ze de meest disruptieve innovaties op wereldniveau in de kijker. 

Vorig jaar bekroonde de jury Cyber Safe Gezin tot het meest innovatieve verzekeringsproduct van 2020 in de categorie Product & Service Innovation. Ook Helicus Aero Initiative werd medaillewinnaar in zijn categorie, Connected Insurance & Ecosystems.

Dit jaar werd Baloise Insurance als organisatie geselecteerd voor de ‘Global Innovator Award’ en daar zijn we enorm trots op.

Innovatie bij Baloise Insurance 

Innovatie maakt inherent deel uit van de bedrijfsstrategie van Baloise Group. In het kader van deze innovatiestrategie richt Baloise Insurance zich dan ook op verschillende soorten innovatie, gaande van procesinnovatie (bv. het gebruik van robotica) over product- en diensteninnovatie (zoals de reisverzekering Travel Safe en het kennisplatform Gonna.be) tot business model innovatie, die verder gaat dan verzekeren. De start-ups Mobly en B-Tonic zijn daar mooie voorbeelden van. 

Bovendien wil Baloise Insurance ook ecosystemen opzetten rond mobiliteit en wonen. Dat doen we door steeds op zoek te gaan naar investeringen in start-ups die actief zijn in deze domeinen. Zo willen we een wereldwijd dienstenaanbod ontwikkelen. Al die initiatieven zijn niet alleen gericht op de groei van onze kernactiviteiten maar ook op de ontwikkeling van nieuwe inkomstenbronnen. Maar we willen vooral onze klanten meer aanbieden dan alleen verzekeringsoplossingen.

En dat de hele Baloise Group innovatie hoog in het vaandel draagt, wordt nog maar eens bevestigd. Want ook producten en diensten van de collega’s in Zwitserland en Luxemburg werden genomineerd:

  • Inshareance van Baloise Zwitserland werd genomineerd in de categorie ‘Connected Insurance & Ecosystems’.
  • Drive Electric van Baloise Luxemburg werd genomineerd in de categorie ‘Product & Service Innovation’.

Breng jouw stem uit en help ons naar de overwinning!

Baloise Insurance is uiteraard niet de enige genomineerde in de categorie ‘Global Innovator’. Er zijn nog 11 andere kandidaten maar slechts 3 kunnen door naar de finale, waar de jury een winnaar zal aanduiden. 

Voor Baloise Insurance zou het een enorme eer zijn en een mooie bekroning van onze inzet om in de top 3 te geraken en de finale te halen. En jij kunt ons daarbij helpen door jouw stem uit te brengen!

Hoe kun je stemmen?

1.    Ga naar www.efma.com/account om je te registreren. Heb je al een Efma-account? Ga dan meteen naar stap 2.

Opgelet!

  • Registreren kan enkel met een professioneel e-mailadres. gmail, hotmail, yahoo, etc. worden geblokkeerd.
  • Vergeet je registratie niet te bevestigen via de link die je per e-mail ontvangt. 

2.    Geregistreerd en ingelogd? Ga dan naar https://innovationininsurance.efma.com/award-contest-2021 om je stem uit te brengen. De categorie ‘Global Innovator’ is de laatste categorie op de pagina. 

Om te stemmen, moet je een top 3 aanduiden:

  • Duid bij ‘Baloise 2021’ het eerste bolletje aan (1st).
  • Kies een nummer 2 en 3 uit de kandidaten
  • Is je top 3 volledig? Dan opent een pop-up, controleer je top 3 en selecteer ‘save your vote’.

Het staat je natuurlijk volledig vrij om ook voor onze collega’s van Baloise Zwitserland en Luxemburg te stemmen in de categorieën ‘Connected Insurance & Ecosystems’ en ‘Product & Service Innovation’.

Stemmen kan tot en met maandag 3 mei 2021.
 

Meer nieuws

Innovation

16 november 2021

Met all-inverzekeringen voor kantoor- en appartementsgebouwen versterkt Baloise Insurance haar uitgewerkt ecosysteem om de buildingmarkt te ontzorgen

Baloise Group zet een nieuwe belangrijke stap met de overname van B’Cover, expert in verzekeringen voor kantoor- en appartementsgebouwen. Na voltooiing van de overname zal B’Cover voortaan ...

Innovation

22 maart 2021

Eerste steenlegging innovatiecampus Living Tomorrow

CEO Henk Janssen deelt zijn visie over innovatie en het partnership met Living Tomorrow