News

Verzekeringsattest voor ‘Commerce Cares’ beschikbaar via uw makelaar

30 juli 2021. Comeos, de federatie van handel en diensten, zet in samenwerking met verzekeringskoepel Assuralia de actie ‘Commerce Cares’ op. Deze solidariteitsactie biedt aan slachtoffers van de watersnood van midden juli de kans om met korting aankopen te doen op vertoon van een verzekeringsattest.

Hebt u een verzekerd schadegeval door de overstromingen? Dan kunt u bij uw makelaar een verzekeringsattest opvragen. Dat attest geeft u korting bij verschillende handelaren.

Meer weten over de actie ‘Commerce Cares’? Surf dan naar www.commercecares.be voor meer informatie en een lijst van deelnemende handelaars en kortingenacties.

Meer informatie over uw schadeaangifte na overstromingen vindt u hier.

Meer nieuws

CSR

1 november 2020

Baloise Insurance start met rouwbegeleiding

Baloise Insurance begeleidt vanaf 1 november nabestaanden van overleden klanten met een groepsverzekering gratis bij hun rouwproces. De verzekeraar schakelt daarvoor de hulp in van erkende ...

Product

3 december 2019

Baloise Insurance wil aantal gevallen van cyberfraude drastisch helpen terugdringen

Elke dag gebeuren er in België liefst 12.000 meldingen van phishing en gemiddeld 22 gevallen van identiteitsfraude. Cybercriminaliteit is vandaag al een gigantisch probleem dat in de toekomst ...