News

Baloise Insurance wordt simpelweg Baloise 

12 januari 2022. Baloise Insurance, de merknaam van Baloise Belgium nv, zal in de loop van 2022 wijzigen naar simpelweg Baloise. Deze naamswijziging maakt deel uit van een rebranding binnen de Baloise Group om de doelstellingen van de corporate strategie ‘Simply Safe: Season 2’ tastbaar te maken.

Eind 2020 stelde Baloise Group haar strategie voor de komende jaren voor met “Simply Safe: Season 2”. Om deze doelstellingen te realiseren wordt naast vereenvoudiging van diensten en processen voor haar klanten ook op het merkbeleid ingezet. In de loop van 2022 volgt  daarom de rebranding van alle nationale bedrijven van Baloise Group, waaronder het Belgische Baloise Insurance, naar simpelweg ‘Baloise’.   

Henk Janssen, CEO: “Met deze rebranding zetten we samen met Baloise Group een nieuwe strategische stap. De nieuwe merkidentiteit en -beleving zal ons nog dichter bij onze klanten en onze makelaars brengen. Net zoals in het verleden blijven we inzetten op een connectie van loyaliteit en vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat deze naamswijziging in België vlot zal verlopen omdat ons bedrijf al sinds 2013 bij de makelaars, klanten en partners gekend is als ‘Baloise’.” 

Wie het volledige persbericht van Baloise Group wil raadplegen, kan dit via deze link terugvinden.  

  

Meer nieuws

CSR

5 juli 2022

Wereldtop met een pleiade aan kampioenen op de afspraak

Het is aftellen naar de achtste editie van de Baloise Ladies Tour, de enige rittenwedstrijd voor de wereldtop in het vrouwenwielrennen die tegelijk Nederland en België doorkruist. De ...

CSR

4 juli 2022

Baloise Insurance vernieuwt sponsordeal met wielerteam Sport Vlaanderen - Baloise

Verzekeraar Baloise Insurance verlengt haar sponsorcontract met het UCI ProTeam Sport Vlaanderen – Baloise voor minstens twee jaar tot eind 2024. Met dit vernieuwde partnership bevestigt ...