News

Goud voor Cyber Safe Gezin!

17 juni 2020. De jury bekroonde Cyber Safe Gezin tot het meest innovatieve verzekeringsproduct van 2019 in de categorie Product & Service Innovation. Ook Helicus Aero Initiative werd medaillewinnaar in zijn categorie, Connected Insurance & Ecosystems.

Efma-Accenture Innovation in Insurance Awards

Jaarlijks bekronen de Efma-Accenture Innovation in Insurance Awards de meest innovatieve oplossingen in de verzekeringsindustrie. Daarmee zetten ze de meest disruptieve innovaties op wereldniveau in de kijker. 

De jury bekroonde Cyber Safe Gezin tot het meest innovatieve verzekeringsproduct van 2019 in de categorie Product & Service Innovation.

Ook Helicus Aero Initiative werd medaillewinnaar in zijn categorie, Connected Insurance & Ecosystems. 

Cyber Safe Gezin

Gezinnen spenderen vandaag meer en meer tijd online. Die voortdurend veranderende gewoonten zorgen voor nieuwe gevaren. 

Daarom lanceerde Baloise Insurance Cyber Safe Gezin, de eerste cyberverzekering voor particulieren op de Belgische markt. Deze innovatieve verzekeringsoplossing beschermt de klant en zijn gezin op sociale media, tijdens het surfen en bij het onlineshoppen.

Meer weten over Cyber Safe Gezin? Ontdek het hier. 

Helicus Aero Initiative 

Het Helicus Aero Initiative is een uniek ecosysteem dat medisch transport via drones mogelijk maakt dankzij de samenwerking van verschillende toonaangevende organisaties (Baloise Insurance, skeyes, Unifly, SABCA, NSX), die allemaal experts zijn in hun vakgebied. 

Baloise Insurance is de eerste verzekeraar in ons land die het transport van bloedstalen en medisch weefsel per drone verzekert. Dankzij onze verzekering op maat voorzien we een financieel vangnet wanneer het misgaat. Bovendien ontwikkelen we risicomodellen en producten die aan nieuwe marktbehoeften voldoen.

Meer nieuws

Innovation

10 december 2020

Baloise Insurance investeert ruim 1 miljoen euro in digitaal verhuurproces van start-up Rentio

Baloise Insurance investeert 1,3 miljoen euro in Rentio, een innovatieve Vlaamse start-up van de oprichters achter de immosite Zimmo. Het bedrijf digitaliseert, centraliseert en automatiseert ...

Innovation

19 juni 2020

Baloise Insurance helpt renovatie- en onderhoudskosten in te schatten met Waalse start-up ImmoPass

Baloise Insurance investeert ruim 500.000 euro in ImmoPass, een innovatieve Waalse start-up die een technische controle voor vastgoed ontwikkelde. Potentiële kopers of beheerders van een pand ...