Bedrijfsleider

Dankzij de verzekeringen van Baloise Insurance focust u met een gerust hart op uw business. Wij zorgen voor de rest.

Pensioenplan

Het gemiddeld pensioen van een zelfstandige schommelt rond 850 euro per maand. Het is dus evident dat u zelf voor later moet zorgen. Dankzij het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ) bouwt u een sociaal en fiscaal interessant aanvullend pensioen op. Voor zelfstandige bedrijfsleiders kan dat via een Individuele Pensioentoezegging (IPT).

IPT

Dankzij de Individuele Pensioentoezegging (IPT) kunt u als zelfstandige bedrijfsleider voor een interessante aanvulling op uw wettelijk pensioen zorgen, en tegelijkertijd voor een bescherming bij vroegtijdig overlijden en/of bij arbeidsongeschiktheid. 

Lees meer

VAPZ

In het Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen kan zowel een Pensioenkapitaal als een Overlijdensverzekering worden opgenomen. Daarnaast kunt u een aantal aanvullende waarborgen laten opnemen in de polis (Premieterugbetaling, Arbeidsongeschiktheidsrente en Overlijden door (Verkeers)ongevallen).

Lees meer

Save Plan

Via Save Plan kunt u de fiscale voordelen van pensioenopbouw maximaliseren door, in aanvulling op het beroepsgebonden pensioenkapitaal, ook een aanvullend pensioenkapitaal in de privésfeer op te bouwen.

Lees meer

Bescherm ook het inkomen van vandaag

Arbeidsongeschiktheid

Als u gedurende een lange periode niet meer kunt werken, heeft dit ernstig inkomensverlies tot gevolg. U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren.

Lees meer

Overlijden

Wat als het lot u onverwachts treft? Hoe beschermt u uw nabestaanden? 

Lees meer

Persoonlijke Ongevallen 24/24

Deze verzekering dekt zowel ongevallen tijdens uw privéleven als tijdens de uitoefening van uw beroepsactiviteit. 

Lees meer