Safer Business - Ondernemingen

Safer Business
Meer ondernemen, minder ongevallen

Ongevallen voorkomen

Snel en eenvoudig

Een handig overzicht

Gratis actieplan

"Vijf jaar geleden nam ik de schrijnwerkerij van mijn vader over. Hoewel we trouw blijven aan de traditionele kunst, bleken de veiligheidsvoorzieningen voor onze personeelsleden dringend aan een update toe te zijn! Dankzij Safer Business was ik zeker dat ik niets over het hoofd zag."

"Hoewel de collega's in ons commercieel kantoor geen zwaar of gevaarlijk werk leveren, sta ik als zaakvoerder nog steeds in voor hun veiligheid. Ik nam zelf de rol van preventieadviseur op mij. Vandaag voegen ze ook Safer Business toe aan hun uitgebreid servicepakket. Mijn personeel is in goede handen en Safer Business bevestigde mijn vermoeden!"

"Een investeerder zette zijn schouder onder mijn crowdfunding-project en al snel werd mijn garage te klein. Ik kocht een loods, had opeens 2 mensen in dienst. Omdat alles zo snel ging, was ik wat slordig geweest in het opzetten van veiligheidsvoorschriften en -procedures. Safer Business bleek de ideale tool om te checken waar ik steken had laten vallen."

Meer dan alleen verzekeren

Baloise Insurance hecht veel belang aan veilig ondernemen. Verzekeren is immers meer dan na een schadegeval bijstand verlenen en een vergoeding uitbetalen. De massa schadegegevens waarover we beschikken, geeft ons een bevoorrechte positie bij het analyseren en opsporen van ongevalrisico's.

Arbeidsongevallen verzekeren

Als werkgever bent u wettelijk verplicht voor uw bedienden en arbeiders een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Dankzij de interessante aanvullende waarborgen kunt u uw werknemers en uw bedrijf extra beschermen.

> LEES MEER

Wat na een ongeval?

  • Vertel uw medewerkers welke stappen ze moeten volgen.
  • Controleer hier of het gaat over een ernstig ongeval. De wet bepaalt dat u dan onmiddellijk aangifte moet doen en een onderzoek moet opstarten.
  • Lees hier welke vergoedingen de wet voorziet na een arbeidsongeval.

Bent u bij ons verzekerd?

  • Dan geeft u het ongeval online aan. U kunt dit natuurlijk doen voor 'Arbeidsongevallen'. Maar ook voor de aanvullende waarborgen 'Persoonlijke Ongevallen 24/24' en 'Ongevallen Privéleven'
  • Hebt u uw aangifte op papier al klaar? Dan kunnen we ze snel behandelen indien u ze doorstuurt naar asr@baloise.be
  • U kunt hier ook een medisch attest in 4 talen downloaden.

Wilt u meer info over uw aangiftes?

Vraag hier uw

  • Overzicht van de arbeidsongevallen met de huidige stand van zaken (voorbeeld)
  • Analyse van de ongevallen in uw bedrijf (voorbeeld)
  • Jaarverslag voor de interne preventiedienst (voorbeeld)

Uw veiligheid, onze zorg.