Safer Business event

Klik hier indien deze tekst niet leesbaar is.

Bedankt dat u erbij was!


Bent u er na donderdag ook van overtuigd dat onze preventie het sleutelbegrip is om arbeidsongevallen te voorkomen?
Wij merkten met veel plezier uw hoge betrokkenheid en enthousiasme voor dit zeer actuele onderwerp en wensen u dan ook te bedanken voor uw aanwezigheid en actieve deelname! Want ook u liet uw stem en uw mening horen.

Hopelijk hebt u interessante inzichten opgedaan tijdens deze namiddag. Neem zeker eens een kijkje op www.saferbusiness.be want daar vindt u de Safer Business webapp die we u tijdens de Safety Challenge voorstelden. 

Maak kennis met onze Safer Business webapp!

In de pers 

Deze dag gaf meteen aanleiding om onze analyse van schadegevallen in arbeidsongevallen te delen met de pers. Zo berichtten we dat de kans op een arbeidsongeval op 7 jaar tijd met een kwart gedaald is, maar het aantal zware ongevallen ongeveer gelijk blijft. De kans op een zwaar arbeidsongeval is het grootst in kleine bedrijven: in bouwbedrijven met minder dan 20 werknemers is het risico maar liefst dubbel zo groot. Lees hier het volledige persbericht.

Verschillende kranten pikten ons verhaal op: Knack TrendsKMO Insider, Le Soir, Gazet Van Antwerpen en het Laatste Nieuws.Bekijk alle foto's en presentaties

We zien u heel graag op een volgende challenge!