Persberichten

 1. Baloise Insurance zet in op veranderende mobiliteit

  Verzekeraar bevestigt verwachtingen en boekt in 2018 winst van 172,3 miljoen

  Baloise Insurance sluit haar boekjaar 2018 sterk af met een winst vóór belastingen van 172,3 miljoen euro, 45 miljoen hoger dan in 2017. Vooral in het segment Niet-Leven is er een hogere groei dan de markt. De verzekeraar investeerde het afgelopen jaar fors in initiatieven die de consument meer gemoedsrust en comfort geven op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, gezondheid en welzijn.

  Meer lezen
 2. Baloise Insurance koopt duurzaam gebouw 'THE LINK' van Ghelamco

  Baloise Insurance en de internationale vastgoedontwikkelaar Ghelamco Invest hebben de verkoop van het kantorencomplex THE LINK – Antwerpen succesvol afgerond.

  Meer lezen
 3. Schade aan je wagen? Baloise Insurance maakt herstelling eenvoudiger

  Verzekeraar lanceert samen met Carfixer onlineplatform waarbij je 24/7 offertes kunt vergelijken

  Baloise Insurance lanceert samen met Carfixer een onlineplatform waarbij je de schade aan je wagen sneller en eenvoudiger kunt laten herstellen. Via het platform kun je de schade beschrijven en enkele foto’s doorsturen, waarna je binnen 24 uur offertes kunt vergelijken voor de herstelling van je voertuig. De verzekeraar neemt enkel erkende herstellers op uit het eigen netwerk, waardoor de kwaliteit verzekerd is.

  Meer lezen
 4. Bedrijfswagen zonder bedrijf: dankzij Baloise Insurance ‘private lease’ nu ook binnen handbereik via makelaars

  Baloise Insurance maakt als eerste in ons land leasing aan particulieren via makelaars mogelijk. De verzekeraar werkt daarvoor samen met leasemaatschappij ALD Automotive, marktleider in België. Met 10.000 contracten in 2017 groeide op korte tijd de interesse in private lease in België. Experts geloven dat die interesse voor autogebruik tegenover autobezit alleen nog maar zal stijgen.

  Voor een vast maandbedrag een nieuwe auto huren en daardoor alleen nog moeten bijbetalen voor brandstof en boetes: het beproefde concept van de klassieke bedrijfswagen spreekt ook veel andere Belgen aan. In het maandbedrag zijn kosten zoals herstellingen, onderhoud, verzekering en belastingen (BIV en jaarlijkse verkeersbelasting) inbegrepen.

  Meer lezen
Meer informatie