Persberichten

 1. Baloise neemt Belgische verzekeraar Fidea over

  De Zwitserse Baloise Group koopt de Belgische verzekeraar Fidea van het Chinese Anbang en versterkt hiermee aanzienlijk haar positie in België. Met de overname versterkt Baloise, dat in België onder de merknaam Baloise Insurance opereert, aanzienlijk haar 5e plaats op de Belgische markt in het segment van niet-levensverzekeringen en komt zo dicht bij de top 4. De bijna vierhonderd werknemers van Fidea worden allemaal overgenomen door Baloise.

  Meer lezen
 2. Baloise Insurance zet in op veranderende mobiliteit

  Verzekeraar bevestigt verwachtingen en boekt in 2018 winst van 172,3 miljoen

  Baloise Insurance sluit haar boekjaar 2018 sterk af met een winst vóór belastingen van 172,3 miljoen euro, 45 miljoen hoger dan in 2017. Vooral in het segment Niet-Leven is er een hogere groei dan de markt. De verzekeraar investeerde het afgelopen jaar fors in initiatieven die de consument meer gemoedsrust en comfort geven op het vlak van mobiliteit, verkeersveiligheid, gezondheid en welzijn.

  Meer lezen
 3. Baloise Insurance koopt duurzaam gebouw 'THE LINK' van Ghelamco

  Baloise Insurance en de internationale vastgoedontwikkelaar Ghelamco Invest hebben de verkoop van het kantorencomplex THE LINK – Antwerpen succesvol afgerond.

  Meer lezen
 4. Schade aan je wagen? Baloise Insurance maakt herstelling eenvoudiger

  Verzekeraar lanceert samen met Carfixer onlineplatform waarbij je 24/7 offertes kunt vergelijken

  Baloise Insurance lanceert samen met Carfixer een onlineplatform waarbij je de schade aan je wagen sneller en eenvoudiger kunt laten herstellen. Via het platform kun je de schade beschrijven en enkele foto’s doorsturen, waarna je binnen 24 uur offertes kunt vergelijken voor de herstelling van je voertuig. De verzekeraar neemt enkel erkende herstellers op uit het eigen netwerk, waardoor de kwaliteit verzekerd is.

  Meer lezen
Meer informatie