Persberichten

 1. Schade aan je wagen? Baloise Insurance maakt herstelling eenvoudiger

  Verzekeraar lanceert samen met Carfixer onlineplatform waarbij je 24/7 offertes kunt vergelijken

  Baloise Insurance lanceert samen met Carfixer een onlineplatform waarbij je de schade aan je wagen sneller en eenvoudiger kunt laten herstellen. Via het platform kun je de schade beschrijven en enkele foto’s doorsturen, waarna je binnen 24 uur offertes kunt vergelijken voor de herstelling van je voertuig. De verzekeraar neemt enkel erkende herstellers op uit het eigen netwerk, waardoor de kwaliteit verzekerd is.

  Meer lezen
 2. Bedrijfswagen zonder bedrijf: dankzij Baloise Insurance ‘private lease’ nu ook binnen handbereik via makelaars

  Baloise Insurance maakt als eerste in ons land leasing aan particulieren via makelaars mogelijk. De verzekeraar werkt daarvoor samen met leasemaatschappij ALD Automotive, marktleider in België. Met 10.000 contracten in 2017 groeide op korte tijd de interesse in private lease in België. Experts geloven dat die interesse voor autogebruik tegenover autobezit alleen nog maar zal stijgen.

  Voor een vast maandbedrag een nieuwe auto huren en daardoor alleen nog moeten bijbetalen voor brandstof en boetes: het beproefde concept van de klassieke bedrijfswagen spreekt ook veel andere Belgen aan. In het maandbedrag zijn kosten zoals herstellingen, onderhoud, verzekering en belastingen (BIV en jaarlijkse verkeersbelasting) inbegrepen.

  Meer lezen
 3. Een op de drie Belgen wil coach om aan sporten toe te komen

  Baloise Insurance lanceert platform om Belg fysiek en mentaal gezonder te krijgen

  Een op de drie Belgen wil een coach die hen motiveert om te sporten. Bij de 25- tot 34-jarigen, de leeftijdsgroep waarin veel ouders met jonge kinderen zitten, loopt dat zelfs op tot de helft. Na een drukke dag op kantoor en zorgen voor de kinderen, vinden we de motivatie niet om nog te bewegen. Dat blijkt uit een onderzoek van Baloise Insurance. De verzekeraar lanceert daarom een onlineplatform waarbij een coach je een fysiek of mentaal doel op maat helpt te behalen.

  Meer lezen
 4. Primeur in België: Baloise Insurance verzekert drones voor medisch transport

  Baloise Insurance gaat als eerste verzekeraar in ons land het transport van medicatie, stalen en bloedproducten per drone verzekeren. De verzekeraar sloot zich zopas aan bij het Helicus Aero Initiative (HAI), een platform dat medisch dronetransport wil regelen. De partijen mikken om volgend jaar al testvluchten uit te voeren boven Antwerpen.

  Meer lezen
Meer informatie