Persberichten

 1. Baloise Insurance wordt hoofdaandeelhouder DrivOlution

  Verzekeraar Baloise Insurance neemt een meerderheidsbelang in DrivOlution, een bedrijf gespecialiseerd in het analyseren en bijsturen van rijgedrag. Baloise gelooft in het groeipotentieel en de aanpak van DrivOlution.

  Meer lezen
 2. Schouwbrand: vaak voorkomend, maar makkelijk te voorkomen

  Baloise Insurance telt tot vier branden per maand door slecht onderhouden schouw

  Meer lezen
 3. Dubbel zoveel zware ongevallen in kleine bedrijven

  De kans op een arbeidsongeval is op 7 jaar tijd met een kwart gedaald, maar het aantal zware ongevallen blijft ongeveer gelijk. Dat blijkt uit een analyse van de schadegevallen bij verzekeraar Baloise Insurance. De kans op een zwaar arbeidsongeval is het grootst in kleine bedrijven: in bouwbedrijven met minder dan 20 werknemers is het risico maar liefst dubbel zo groot.

  Meer lezen
 4. Henk Janssen

  Baloise Insurance boekt historisch hoge winst van bijna 180 miljoen euro


  Baloise Insurance behaalde in 2015 een winst van bijna 180 miljoen euro, het hoogste resultaat uit haar geschiedenis. Zij realiseerde een winstverhoging van 54 % dankzij haar klantenfocus, inzet op preventie en grotere efficiëntie. De totale omzet voor 2015 bedraagt ruim 1.354 miljoen euro. Eind vorig jaar werd Gert De Winter aangesteld als CEO van Baloise Group en volgde Henk Janssen – toen nog CFO – hem op als CEO van Baloise Insurance in België.

  Meer lezen
Meer informatie