Makelaar worden

Baloise Insurance wil het alternatief zijn voor die makelaars die kiezen voor onafhankelijkheid en vrijheid van keuze. Baloise Insurance werkt exclusief via het makelaarsnetwerk. Daarom kunt u als makelaar de beste service genieten.

 

Opleidingen

Academy

Voor u als adviseur en vertrouwenspersoon van uw klanten is knowhow een belangrijke troef. Bij Baloise Insurance willen we u dan ook op dit vlak extra ondersteunen. Onder andere via de Baloise Insurance Academy. Die voorziet niet enkel in basisopleidingen en bijscholingen, maar ook in workshops en seminars. Dit alles om uw business verder uit te bouwen.

Open Campus

Human capital is cruciaal in een dienstenbedrijf zoals het uwe. Wenst u uw eigen verzekerings- en producttechnische kennis te updaten of een (nieuwe) medewerker bij te scholen, dan kunt u perfect bij Baloise Insurance Academy terecht.

Zo voorzien we twee cycli (voor- en najaar) met een tiental modulaire basisopleidingen, en dat zowel in Leven als in Niet-Leven. Een groep ervaren medewerkers van onze maatschappij vormt het docententeam.

Voor opleidingen die we zelf niet organiseren, verwijzen we u door naar Brokers Training. Baloise Insurance is erkend als geaccrediteerd opleidingsinstituut en mag dan ook de nodige attesten afleveren.

We betrekken de makelaar

Workshops

Om u als zaakvoerder en uw commerciële medewerkers maximaal te ondersteunen, gaan we in workshops dieper in op actuele thema’s.

Daarbij bekijken we de concrete voordelen van bepaalde oplossingen voor de klant. De lesgevers zijn accountmanagers en supportmanagers van onze maatschappij.

Seminars

Ten slotte voorzien we voor u als zaakvoerder ook gefundeerde en meer gespecialiseerde opleidingen.

Voor een aantal van deze modules doet Baloise Insurance een beroep op externe experten uit de verzekeringssector, die samen met onze equipe u alle nodige en nuttige knowhow kunnen bijbrengen.

Interessante tarieven en sterke service

Als makelaar bent u onze bevoorrechte partner. Wij bieden u interessante tools zoals MyBaloise: ons transparante onlinepolissysteem voor Verzekeringen Niet-leven en voor Leven. Verder is er het handige extranet waarop u alle achtergrondinfo over onze producten kunt raadplegen én alle gegevens over uw kantoor en uw Baloise Insurance-klanten.

Bij Baloise Insurance kunnen uw klanten rekenen op producten met uitgebreide waarborgen tegen concurrentiële tarieven.

Wilt u Baloise Insurance-makelaar worden?

 

Stuur een mail met uw contactgegevens naar distributie@baloise.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.