Sponsoring

Sport

Sport Vlaanderen - Baloise

...is een professionele wielerploeg die zich toespitst op de Benelux-wedstrijden van de Pro Tour-competitie en op de internationale kalender voor continentale professionele wielerploegen in Europa.

Deze ploeg heeft immers een zeer duidelijke visie: een professionele omkadering bieden aan opkomend talent.
> Website Sport Vlaanderen - Baloise

Wielerzesdaagse Gent

Elk jaar vindt de jaarlijkse Zesdaagse Vlaanderen-Gent plaats. Door de Zesdaagse te sponsoren, wil Baloise Insurance een jarenlange traditie in stand houden.

Ieder jaar is er een stijgende belangstelling, zowel bij onze makelaars als bij het grote publiek.

> Website z6sdaagse Gente

Baloise Belgium Tour

Deze vijfdaagse rittenkoers kan op ruime belangstelling rekenen bij het publiek met rechtstreekse verslaggeving van elke rit op de VRT.

Elk jaar nemen een aantal World Tour-ploegen deel met internationale toprenners. Bekende recente winnaars zijn o.a. Tony Martin, Philippe Gilbert, Stijn Devolder (2X) en Tom Boonen.

> Website Baloise Belgium Tour

Noordstarfonds, de culturele stichting van Baloise Insurance

Baloise Insurance ziet voor zichzelf een belangrijke taak weggelegd op cultureel vlak. Daarbij krijgt de onderneming advies en begeleiding van de vzw Noordstarfonds, de culturele stichting van Baloise Insurance.

Het Noordstarfonds, opgericht in 1935, levert ook financiële en logistieke steun aan tal van culturele manifestaties en organisaties in heel Vlaanderen. In 1980 werd besloten om naast deze sponsoractiviteiten ook een eigen werking uit te bouwen. Dit werd de Gele Zaal zoals die tot 1999 bestond. Sinds september 2002 zet het Noordstarfonds in de volledig gerenoveerde Handelsbeurs zijn Gele Zaal-werking verder onder de noemer Handelsbeurs.

> Website Handelsbeurs