Europese Domiciliëring

Vroeger kon u alleen bij uw bank een domiciliëring starten, wijzigen of stoppen. Op 1 februari 2014 is Baloise Insurance overgestapt naar de nieuwe Europese SEPA-domiciliëring. Sindsdien moet u voor het regelen van uw domiciliëringen rechtstreeks contact opnemen met uw makelaar of met Baloise Insurance.

Voor de omschakeling van de bestaande domiciliëringen van het Belgische type naar het Europese type hoeft u als klant niets te doen. Baloise Insurance doet daarvoor het nodige.

Wat wilt u doen?

Nieuwe domiciliëring

Gelieve met uw makelaar contact op te nemen om een nieuwe domiciliëring te openen.

Uw makelaar zorgt ervoor dat het volledig ingevulde en ondertekende nieuwe Europese SEPA-domiciliëringsmandaat bij Baloise Insurance terechtkomt. 

Domiciliëring wijzigen

Een bestaande domiciliëring wijzigen is enkel nodig als het bankrekeningnummer wijzigt of als de titularis van de rekening wijzigt. Het hoeft bijvoorbeeld niet als u verhuisd bent en een nieuw postadres hebt.

Om een bestaande domiciliëring te wijzigen, moet u een nieuw Europees SEPA-domiciliëringsmandaat ondertekenen. U kunt best contact opnemen met uw makelaar.

Domiciliëring stoppen

Gelieve een schriftelijke bevestiging via uw makelaar te richten aan Baloise Insurance, met vermelding van uw polisnummer. Uw aanvraag zal onderzocht worden in functie van uw verzekeringscontract.

Een aanpassing van uw contract kan nodig zijn indien het een contract met verplichte domiciliëring betreft.

Nog vragen?

Twijfel niet en contacteer uw makelaar!

Makelaar zoeken