CSR & Sponsoring

Nina Derwael, ambassadrice van Baloise Insurance

Medailles op EK’s, WK’s en de Olympische Spelen, al 2 keer Sportvrouw van het jaar, … Nina Derwael heeft het allemaal. Maar buiten de sporthal heeft ze ook een groot maatschappelijk engagement. Daarom breiden Baloise Insurance en Nina de samenwerking uit tot in 2024.   

Gefocuste professional en inspiratiebron

Haar professionalisme en focus in combinatie met haar dynamische persoonlijkheid sluiten perfect aan bij de normen en waarden die Baloise Insurance wil uitdragen. Daarom breiden Nina Derwael en Baloise Insurance de samenwerking nu verder uit met een exclusiviteitscontract. Zo wordt Baloise Insurance de enige verzekeraar aan wie de Olympisch kampioene haar naam verbindt en wordt ze ook merkambassadrice tot eind 2024. Met Nina Derwael als extra uithangbord wil Baloise Insurance de klanten van vandaag en morgen bereiken en hen tonen waar het als verzekeraar voor staat.  

Nina Derwael is Baloise ambassadrice

Nina Derwael: ambassadrice van Baloise Insurance

Baloise Insurance is een bedrijf met een hart voor sport en aandacht voor preventie, diversiteit en de ontwikkeling van jong talent. Dat past perfect bij mij. Ik kijk er echt naar uit om samen met Baloise Insurance dingen in beweging te zetten!

Nina Derwael