FR NL
Werken met Baloise Makelaar worden bij Baloise
Je wilt makelaar worden bij Baloise?

Goed idee! Stuur een e-mail met je contactgegevens naar distributie@baloise.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Baloise werkt exclusief via het makelaarsnetwerk 

Als makelaar ben je onze bevoorrechte partner en geniet je steeds van de beste service. Bij Baloise behoud je jouw onafhankelijkheid en vrijheid van keuze. Want als makelaar weet jij wat het beste is voor je klant.

Sterke service

Wij willen niet alleen onze klanten ontzorgen. Ook het leven van onze makelaars moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Daarom krijg je een toegewijde accountmanager die jouw rechtstreekse contactpersoon is bij Baloise. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen en wensen.

Daarnaast bieden we je interessante tools zoals MyBaloise, ons transparante onlinepolissysteem voor verzekeringen Niet-Leven en Leven. Maar er is ook een handig extranet waarop je alle achtergrondinfo over onze producten kunt raadplegen, net als alle gegevens over je kantoor en je Baloise klanten.

Daarnaast helpen we je ook met de digitalisering van je kantoor zodat je samen met ons klaar bent voor de toekomst.

Uitgebreide waarborgen en interessante tarieven

Bij Baloise kunnen je klanten rekenen op producten met uitgebreide waarborgen tegen concurrentiële tarieven.

Doorgedreven opleidingen

Als makelaar ben je een vertrouwenspersoon voor je klanten. Om je klanten het beste advies te geven is het belangrijk dat je steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringssector (producten maar ook de steeds veranderende wetgeving).

Daarom richtten wij de Baloise Academy op. Als geaccrediteerd opleidingsinstituut bieden wij verschillende opleidingen aan voor makelaars en hun werknemers die met Baloise samenwerken. Daarnaast is Baloise een erkend examencentrum voor de examens van Certassur.

Deze makelaars gingen je al voor

Makelaar E.P. – Opglabbeek (Niet-Leven Retail): 'Nog steeds een fijn samenwerken met de dienst Acceptatie. Dikke pluim voor hun commercieel meedenken en vriendelijkheid.'

Makelaar B.D. – Gent (Niet-Leven Ondernemingen): 'Qua onderschrijving heeft Baloise mooie stappen gezet naar een technisch mooi aanbod van corporateverzekeringen.'

Makelaar J.G. – Oupeye (Niet-Leven Retail): 'De werknemers van Baloise zijn altijd bereikbaar en staan steeds klaar om u te helpen. MyBaloise is erg eenvoudig in gebruik en dossier worden steeds snel afgehandeld.'

Makelaar D.V.L. – Berchem (Niet-Leven Ondernemingen): 'Wij hebben een topinspecteur, die ons te allen tijde bijstaat, helpt en goed advies geeft. Onze interne contactpersonen Acceptatie en Beheer geven ons dossier een topbehandeling. Als er toch eens iets misloopt, dan wordt dat snel en correct in orde gebracht. Een dikke merci aan het KMO-team.'

Makelaar W.P. – Gingelom (Niet-Leven Retail): 'Zeer goede service van het Productie- en Schadeteam. Gemakkelijke productie en schadebehandeling via de servicetool MyBaloise. Mogelijkheid tot bijscholing via opleidingen van Baloise.'

Makelaar C.G. – Anderlues (Niet-Leven Retail): 'Ik werk al sinds de start van mijn makelaarscarrière met Baloise. Ik heb al veel goede ervaringen met het bedrijf en de beheerders. De verzekeringsproducten die ze aanbieden, zowel in Leven als Niet-Leven, zijn van hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden van deze samenwerking.'

Open Campus

In de Open Campus kun je terecht voor voorbereidende opleidingen op de examens van Certassur. Het gaat om een traject van verschillende basisopleidingen over wetgeving en de verschillende verzekeringstakken.

We organiseren dit traject twee maal per jaar.

Workshops

Om je als zaakvoerder en je commerciële medewerkers maximaal te ondersteunen, gaan we in workshops dieper in op kennis specifiek aan Baloise Insurance gelinkt (productkennis, services, tools, …)

Daarbij bekijken we de concrete voordelen van bepaalde oplossingen voor de klant.

Seminaries

Elk jaar organiseren we verschillende seminaries of webinars voor de zaakvoerders of verantwoordelijken van makelaarskantoren. Dit zijn meer gespecialiseerde opleidingen over actuele thema’s, wetgeving, trends en sectorale evoluties.

De gastsprekers zijn specialisten uit de verzekeringssector, professoren of actoren op het terrein.