Met een gerust hart op zakenreis

'Er was duidelijk iets mis bij me thuis. Ik kreeg een melding op mijn smartphone waardoor ik meteen contact kon opnemen met de noodinterventie.' – Jan M.

'Ik zit vaak in het buitenland voor mijn werk. Maar met Safe Home Fire & Water hoef ik me geen zorgen te maken over de toestand van mijn huis terwijl ik weg ben. Voor 95 EUR per jaar heb ik een pakket slimme sensoren ter beschikking én kan ik altijd op iemand rekenen in geval van nood. Toen ik onlangs op zakenreis vertrok, was ik vergeten mijn espressomachine uit te zetten. De machine raakte na een tijdje oververhit met een enorme rookontwikkeling tot gevolg. Ik kreeg een melding op mijn smartphone waardoor ik meteen contact kon opnemen met de noodinterventie. Mijn huis was in goede handen en ik hoefde mijn zakenreis niet te onderbreken.'

 

Wilt u net als Jan zich geen zorgen meer maken over de veiligheid van uw woning, waar u ook bent?

Dan stelt Baloise Insurance u Safe Home Fire & Water voor. Dat is een totaaloplossing die niet enkel dringende hulp biedt thuis, maar ook preventie via slimme sensoren en verzekeringsvoordelen. Zo worden bijvoorbeeld rook- en waterdetectoren verbonden met uw smartphone. Dat zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van elk moment, zowel thuis als onderweg.

Slimme sensoren als zesde zintuig

Wist u dat u niets kunt ruiken terwijl u slaapt? Bij een brand worden we daarom pas wakker door lawaai. Gemiddeld hebt u nochtans niet meer dan drie minuten de tijd om u uit de voeten te maken als er brand uitbreekt. Rookmelders installeren in uw woning is dan ook geen overbodige luxe.

Bent u klaar om te genieten van uw huis zoals nooit tevoren?

Safe Home Fire & Water van Baloise Insurance zorgt voor het juiste advies, slimme preventiemaatregelen en een hulplijn die altijd bereikbaar is. Klik hier voor meer informatie over dit unieke servicepakket.