Carfixer, uw en onze partner voor kwaliteitsvolle herstellingen tegen de juiste prijs

Carfixer?

Carfixer is een online platform waar u erg eenvoudig en vrijblijvend offertes kunt aanvragen en vergelijken in drie stappen:

  1. U maakt foto's van de geleden schade en laadt die op in het platform, samen met enkele algemene gegevens over uw wagen.
     
  2. U krijgt binnen 24 uur een aantal offertes van herstellers in uw buurt (maximaal 25 kilometer van uw woonplaats). Carfixer controleerde die offertes eerst op correctheid (voorstel herstelling, prijs, …).
     
  3. Is er een offerte die u bevalt? Maak een afspraak en laat uw wagen herstellen bij het carrosseriebedrijf in kwestie. 
Vraag nu uw offertes aan

Kwaliteit verzekerd

De herstellers die u offertes aanbieden via Carfixer maken allemaal deel uit van het Baloise Insurance Premium Plus netwerk . Dat netwerk bestaat uitsluitend uit herstellers die regelmatig een strenge kwaliteitscontrole ondergaan.

U bent dus zeker dat uw wagen steeds in goede handen is. 

Voordelen voor Baloise Insurance klanten

Het Carfixer-platform is voor iedereen toegankelijk maar als u klant bent bij Baloise Insurance, geniet u nog tal van extra voordelen:

Een vervangwagen
U krijgt gegarandeerd en kosteloos een vervangwagen ter beschikking wanneer uw wagen wordt hersteld.

3 jaar garantie
De hersteller voorziet een garantie van minstens 3 jaar op alle herstellingen

Gratis Safety Check
Bij Baloise Insurance vinden we uw veiligheid belangrijk. Daarom voorziet de hersteller ook standaard een nazicht van het oliepeil, de ruitenwissers, het bandenprofiel en uw lichten. Indien nodig vult hij de ruitensproeiervloeistof bij en stelt hij de bandenspanning juist af.

Overtuigd? Vraag nu uw offertes aan