Vermogensbeheerders

Hier komt u meer te weten over de fondsbeheerders die Baloise Insurance selecteerde in functie van veiligheid. We kozen deze uit bij partners met een solide verleden, betrouwbare en ethische aanpak en interessante toekomstperspectieven.

Het zijn actief beheerde fondsen die mooie historische rendementen kunnen voorleggen. Deze beleggingsfondsen zijn gevestigde waarden en de beheerders zijn experten die de marktsituatie op de voet volgen.

Onze Partners

Carmignac Gestion

Carmignac Gestion werd in 1989 in Frankrijk opgericht door Edouard Carmignac en Eric Helderlé en behoort momenteel tot de belangrijkste Europese aanbieders van vermogensbeheerdiensten.

'Anticiperen op grote tendensen om te zoeken naar groei waar deze te vinden is.' Deze filosofie vormt al van bij het begin de basis van onze maatschappij.

LEES MEER 

Fidelity Worldwide Investment

Fidelity Worldwide Investment werd in 1969 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande vermogensbeheerders wereldwijd. 
Fidelity onderscheidt zich doordat de firma volledig particulier eigendom is, en hierdoor in staat is een strategie voor de lange termijn te ontwikkelen en deze consequent te volgen.

LEES MEER 

Financière de l'Echiquier

Financière de l'Echiquier werd opgericht in 1991 en is één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders in Frankrijk. Het bedrijf is 100 % onafhankelijk, wat betekent dat het kapitaal in handen is van directie en werknemers. 

De methodologie van Financière de l'Echiquier is gebaseerd op een grondige kennis van de bedrijven waardoor deze minder afhankelijk is van de volatiliteit op de financiële markten.

 

LEES MEER 

BlackRock

BlackRock is een van ’s werelds meest vooraanstaande beleggingsmaatschappijen en één van de belangrijkste aanbieders van vermogensbeheer, risicobeheer en adviesdiensten voor institutionele beleggers, financiële instellingen en particuliere beleggers over de hele wereld. 

 

LEES MEER 

Baloise Fund Invest (Lux)

Baloise Fund Invest (Lux), afgekort BFI, is de investeringsmaatschappij van de Baloise Group naar Luxemburgs recht. Ze biedt een breed gamma aandelen-, obligatie- en strategiefondsen aan voor private en institutionele beleggers in Zwitserland, Duitsland, België en Luxemburg. 

De activa worden beheerd door Baloise Asset Management Switzerland Ltd, dat in totaal ongeveer 50 miljard Zwitserse frank beheert in opdracht van Basler Insurance, de Baloise-pensioenplannen en derde partijen. Voor gespecialiseerde fondsen worden tevens externe assetmanagers geraadpleegd.
 

LEES MEER 

Capfi Delen Asset Management

Capfi Delen Asset Management is een kleine onafhankelijke speler op de markt en kan deze onafhankelijkheid als extra troef uitspelen, tegenover de grote financiële instellingen, aan de hand van een beheerteam dat borg staat voor continuïteit, betrouwbaarheid en expertise. 

Niet enkel als bedrijf, maar ook als gepassioneerd beheerteam, dragen zij een doorgedreven kennis, ervaring en engagement hoog in het vaandel.

 

LEES MEER