Bereken je autopremie

Beste makelaar

Consumenten gebruiken meer en meer het internet als informatiemiddel. Daarom wil Baloise Insurance dit kanaal inzetten om klanten tot bij u te krijgen. Onze gloednieuwe  onlineprijssimulator brengt mogelijke klanten tot in uw kantoor. Niet enkel tijdens het autosalon, maar ook nog nadien kunnen klanten een simulatie opvragen.

In deze nieuwsbrief doen we alles uit de doeken over onze simulator. Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? Lees dan zeker verder.

Met vriendelijke groeten

Joris Smeulders

Online ondersteuning

Baloise Insurance wil u online ondersteunen. Daarom lanceren we onze prijssimulator. Wil een mogelijke klant snel een simulatie opvragen? Dan kan dat op berekenjeautopremie.be.

Hoe komen deze mogelijke klanten tot bij u?

U kon al kennis maken met onze nieuwe mediacampagne. Dankzij deze campagne en dankzij goedgeplaatste onlinebanners, nodigen we mogelijke klanten uit een prijssimulatie te maken.

Eerst vult deze mogelijke klant zijn gegevens in. Op basis van het type wagen, gebruik en andere parameters berekent de simulator een prijs. Nadien kiest de mogelijke klant een makelaar uit de makelaarzoeker. Wij selecteerden vooraf een aantal makelaars die opgenomen zijn in de makelaarzoeker.

Bent u in de makelaarzoeker opgenomen? En heeft de mogelijke klant u als makelaar uitgekozen? Dan ontvangt u ook de gegevens van deze persoon. En kunt u hem uitnodigen om hem te helpen de juiste keuze te maken. Wilt u zeker zijn dat deze klant de simulatie omzet in een polis? Dan is het belangrijk dat u binnen de 24u met hem contact opneemt.

De bezoeker heeft nu een idee wat zijn autoverzekering kan kosten. De simulatie is vrijblijvend en verplicht de bezoeker, de makelaar die hij koos of Baloise Insurance niet om de verzekering ook te nemen. De bezoeker kan bovendien de verzekering niet online afsluiten. Wil hij de verzekering nemen? Dan doet hij daarvoor een beroep op u.

Prijssimulatie: hoe en wat?

Hoe gaat de simulator in zijn werk? Dit stappenplan gidst u door de berekeningstool.

De prijssimulator hanteert dezelfde prijzen als MyBaloise. Alle kortingen worden altijd maximaal toegepast. U behoudt altijd uw commissie.

U bent uitgekozen als makelaar, wat nu?

Een mogelijke klant heeft u uitgekozen als makelaar. U ontvangt een overzicht van de gegevens die hij heeft ingegeven in de berekeningstool. Hierdoor kunt u makkelijk inspelen op zijn noden. Neemt u contact op met deze persoon binnen de 24u? Dan is de kans groot dat hij ook de verzekering neemt.

Hebt u nog vragen?

Dan kunt u terecht bij uw accountmanager. Hij zal u ook regelmatig op de hoogte houden van het aantal bezoekers en het aantal mogelijke klanten dat is voortgekomen uit de prijssimulator.