Better Together Charter - Baloise Insurance

Baloise Insurance wil bouwen aan een veiligere, gezondere en aangenamere wereld. Samen met haar makelaars met een hart wil Baloise Insurance een beweging op gang brengen. Maakt u een simulatie in onze prijssimulator voor een verzekering?  En neemt u die verzekering? Dan schenken we in uw naam een bijdrage aan een van onze goede doelen.

Maak een simulatie en steun het goede doel

Maakt u met de prijssimulatoren van Baloise Insurance een simulatie voor een verzekering? Dan helpt een van onze makelaars met een hart u verder.  Neemt u die verzekering? En wordt u daarmee onze nieuwste klant? Dan steunt u automatisch het goede doel. U hoeft zelf geen bijdrage te doen.

Wanneer u een simulatie maakt, kiest u in de laatste stap voor een makelaar met een hart. Hij doet in uw naam een bijdrage aan het goede doel dat u kiest uit een lijst. De bijdrage gaat volledig naar het goede doel.

Kies één van onze prijssimulatoren

Autoverzekering, brandverzekering, familiale verzekering of ongevallenverzekering? Met onze prijssimulator hebt u snel een idee van uw premie. Als laatste stap kiest u voor het goede doel dat Baloise Insurance en haar makelaars met een hart in uw naam zullen steunen.

Auto

Wist u al dat u korting krijgt voor veiligheidsopties en elektrische wagens? Lees meer

Bereken je premie

Ongevallen

De 24/7-bescherming voor het hele gezin. Lees meer

Bereken je premie

Brand

Een veilige woning heeft meer nodig dan een brandverzekering. Lees meer

Bereken je premie

Familie

Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Lees meer

Bereken je premie

Over de goede doelen

Baloise Insurance heeft gekozen voor deze goede doelen: Natuurpunt, CliniClowns, het Fonds Emilie Leus en de vzw Pinocchio. Die partners sluiten nauw aan bij de normen en waarden van Baloise Insurance en liggen ons daarom na aan het hart. Niet alleen u en uw makelaar, maar ook Baloise Insurance zal die partners financieel steunen.

Samen streven we naar 700 lachjes

Wij maken plezier met meer dan 22.000 kinderen per jaar want CliniClowns brengen afleiding en plezier aan kinderen die door ziekte of een handicap in een ziekenhuis verblijven en daardoor weinig of geen contacten kunnen hebben met hun eigen leefwereld.

Samen streven we naar 1.000m² natuurgebied

Natuurpunt beschermt kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. En beheert meer dan 22.800 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden. Met vele honderden wandelpaden, zitbanken en speelbossen geven we iedereen de kans van de natuur te genieten. 

Samen streven we naar 10 kindjes op brandwondenkamp

Pinocchio  steunt kinderen en jongeren met brandwonden. Het doel van Pinocchio vzw in Brussel is dubbel.  Enerzijds verlenen ze steun aan kinderen en jongeren die het slachtoffer zijn geworden van brandworden. Die financiële steun is belangrijk, zoals terugbetaling van medische kosten, kosten van drukkledij, maskers en zalven. Ook zorgen  zij voor gratis medicatie en niet-terugbetaalde zonneproducten.

Samen streven we naar 15 alcolabs

Emilie Leus (18) werd het slachtoffer van een tragisch verkeersongeval in Oosterzele, waarbij ook twee van haar medestudenten, Laetitia (18) en Lauren (17), het leven lieten. Het ongeval was te wijten aan een jongeman die de controle over zijn wagen verloor na een nachtje fuiven en overdreven alcoholverbruik.

Geïnspireerd door de positieve en sociale ingesteldheid van Emilie zoeken wij een manier om aan de meest dramatische gebeurtenis in hun leven een positieve wending te geven. Een fonds dat zich richt op preventie van rijden onder invloed, sensibilisering hieromtrent en het steunen van jonge slachtoffers met een verworven beperking.