<br/>Woning


Woning

Dé formule om uw woning en inboedel te beschermen

De polis Woning Select beschermt u tegen tal van risico's: waterschade, schade door stookolie, storm-, hagel- en sneeuwschade, glasbreuk, natuurrampen, ...

De polis Woning Select beschermt niet alleen uw woonplaats. Ook de vakantie- of studentenverblijven die u huurt, beschermt hij. En dit wereldwijd.

Uw voordelen

  • Altijd gerust dankzij de 'alles is verzekerd, behalve'-formule
  • Woning heropbouwen na schade? Wij betalen voor de extra kosten door de nieuwe verplichte bouwnormen
  • Schade aan uw woning? Baloise Assistance regelt hulp!
  • Extra bescherming dankzij onze keuzeverzekering Diefstal en vandalisme.

Let op!

Woning Select betaalt niet altijd voor de schade.

  • Is uw woning in opbouw en nog niet volledig dicht? Dan betalen wij niet voor schade.
  • Schade aan voorwerpen die buiten staan en niet blijvend vastgemaakt zijn vergoeden wij niet.


Bereken nu uw premie!

Vraag het aan uw bemiddelaar!

Baloise Insurance biedt haar producten aan via een uitgebreid netwerk van professionele bemiddelaars. Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is hij de beste garantie om onze klanten uitstekend advies te verlenen.

Vind een bemiddelaar in uw buurt

Woning Select is een woningverzekering van Baloise Insurance. Het is een jaarcontract naar Belgisch recht. Wilt u een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om u grondig te informeren over uw wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw bemiddelaar.
 
Hebt u klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.