Dankzij mijn verzekering Veilig Gevoel moest ik die 1.510 euro aan tandartskosten niet zelf betalen. Oef!

De jonge Elias raakte gekwetst tijdens het spelen. Bovenop alle zorgen over zijn herstel kwamen er ook torenhoge rekeningen. Gelukkig was de mama van Elias goed verzekerd. Lees hier het aangrijpende verhaal.

"Ik zag hem vallen en dacht, dit komt niet goed"

Onze Elias speelde met de hond van oma toen het gebeurde. Ik stond vlakbij en toch kon ik niets doen. Mijn hart stond stil. Elias struikelde, viel recht op zijn gezicht en bleef een paar tellen liggen. Die seconden leken wel uren te duren.

Zijn mond zat helemaal onder het bloed. Ik panikeerde en wist niet meteen waar al dat bloed vandaan kwam. En maar huilen … Dat was nog het ergste, mijn kleine schat zoveel pijn te zien lijden. We hebben het bloed opgedept. Nadien zagen we dat 2 snijtanden gedeeltelijk waren afgebroken. We snelden meteen naar de tandarts.

De tandarts onderzocht de snijtanden van Elias. Hij moest die tanden vervangen door kronen. Die kosten liepen hoog op. Maar gelukkig zijn we goed verzekerd. Want bovenop wat het ziekenfonds terugbetaalt, kwamen er nog 1.510 euro aan tandartskosten bij. Dankzij onze verzekering Veilig Gevoel moesten we die niet zelf betalen.

Bescherm je familie ook tegen onvoorziene kosten

Ook al doe je als ouder je best om je gezin optimaal te beschermen. Een ongeluk is snel gebeurd. En zelfs als het leed nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms erg pijnlijk.

Zo krijg je in veel gevallen geen vergoeding bij verwondingen. Daarom lanceren wij een nieuwe verzekering: Veilig Gevoel. De persoonlijke ongevallenverzekering die 24/7 je gezin beschermt.

De bescherming voor uw hele gezin, 24/7


Bereken uw ongevallenpremie!

  • Vangt de financiële gevolgen van een ongeval op
  • Een verzekering op maat
  • Ook voor ongevallen thuis, wanneer u sport of uw hobby beoefent.
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Extra bescherming nodig? Uitbreiden is eenvoudig

Uw betrouwbare partner in verzekeringen

Baloise Insurance is de handelsnaam van Baloise Belgium nv, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, RPR Antwerpen – BTW BE 0400.048.883, verzekeringsonderneming toegelaten onder nummer 0096 en onderworpen aan het Belgisch recht. Bij klachten kunt u steeds bij ons terecht per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing, dan kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 – 1000 Brussel, tel: 02 547 58 71 – fax: 02 547 59 75.

Baloise Insurance vindt het belangrijk dat onze relatie op een eerlijke en billijke wijze verloopt. Daarom willen wij u goed en transparant informeren:

Uw wettelijke bescherming
Privacy
Disclaimer

De bescherming voor uw hele gezin, 24/7


Bereken uw ongevallenpremie!