Dankzij de verzekering Veilig Gevoel zijn mijn ouders ontsnapt aan heel wat kosten

Hanne reed met de auto van haar beste vriendin en kreeg een ongeluk. Gelukkig zijn haar ouders goed verzekerd! Lees hier het pakkende verhaal.

"'Het ene moment waren we aan het lachen … en toen was er paniek."

Mijn vriendin en ik reden terug van een feestje. We waren eigenlijk al bijna thuis. Het regende en het wegdek was nat. Plots begon ik te slippen. Van het moment zelf herinner ik me niet zoveel. Toen ik bijkwam, besefte ik dat we een verlichtingspaal hadden geraakt. Mijn vriendin had gelukkig helemaal niets, maar ik voelde een immense pijn in mijn nek.

De auto van mijn beste vriendin
We stapten uit om de schade te bekijken. Het eerste wat door mijn hoofd ging … onze pa gaat kwaad zijn. Ik reed namelijk met de auto van mijn beste vriendin, want ik was BOB. Ik was toch voorzichtig?

Geluk gehad
Achteraf bleek dat ik een whiplash had en dat mijn bril stuk was. We hebben veel geluk gehad, dat weet ik ook wel. Het had allemaal nog veel erger gekund. De omniumverzekering betaalde voor de schade aan de auto. Maar waar ik vooral blij om was … mijn ouders hadden ook nog een ongevallenverzekering voor mijn kwetsuren. Want bovenop wat het ziekenfonds betaalde, kwamen er nog 1.124 euro aan kinesistkosten bij en 695 euro voor een nieuwe bril.

Dankzij onze verzekering Veilig Gevoel moesten we dat allemaal niet zelf betalen. Mijn nek doet wel nog altijd pijn. De huisdokter zegt dat die pijn zal afnemen, maar ook regelmatig kan terugkomen. Als die last blijvend is, dan krijg ik hiervoor ook nog een vergoeding.

Bescherm je familie ook tegen onvoorziene kosten

Ook al doe je als ouder steeds je best om je gezin optimaal te beschermen, een ongeluk heb je niet in de hand. En zelfs als de lichamelijke schade nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms het pijnlijkst.

Zo krijg je in veel gevallen geen vergoeding voor lichamelijke schade. Daarom lanceren wij een totaal nieuwe verzekering: Veilig Gevoel. De persoonlijke ongevallenverzekering die je gezin 24/7 beschermt.

De bescherming voor uw hele gezin, 24/7


Bereken uw ongevallenpremie!

  • Vangt de financiële gevolgen van een ongeval op
  • Een verzekering op maat
  • Ook voor ongevallen thuis, wanneer u sport of uw hobby beoefent.
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Extra bescherming nodig? Uitbreiden is eenvoudig

Uw betrouwbare partner in verzekeringen

Baloise Insurance is de handelsnaam van Baloise Belgium nv, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, RPR Antwerpen – BTW BE 0400.048.883, verzekeringsonderneming toegelaten onder nummer 0096 en onderworpen aan het Belgisch recht. Bij klachten kunt u steeds bij ons terecht per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing, dan kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 – 1000 Brussel, tel: 02 547 58 71 – fax: 02 547 59 75.

Baloise Insurance vindt het belangrijk dat onze relatie op een eerlijke en billijke wijze verloopt. Daarom willen wij u goed en transparant informeren:

Uw wettelijke bescherming
Privacy
Disclaimer

De bescherming voor uw hele gezin, 24/7


Bereken uw ongevallenpremie!