Gezinsplan: uw voordeel

Gezinsplan

Een Gezinsplan van Baloise Insurance bundelt gratis uw verzekeringspolissen en die van uw gezinsleden. Zo krijgt u een duidelijk overzicht.

Uw veiligheid is onze zorg en daarom hebben we het Gezinsplan uitgerust met een Safety Pack, een voordelenpakket dat u het leven veilig en gemakkelijk maakt.

Safety Pack

Bob Waarborg

U geniet de BOB-waarborg. ‘BOB’ is de nuchtere bestuurder die andere mensen veilig naar huis rijdt. Neemt u uw verantwoordelijkheid? Dan zorgen wij ervoor dat u de correct verzekerd bent!

Lees meer

CrashStickers

Een ongeval komt altijd ongelegen. Daarom voorziet Baloise Insurance exclusief voor u CrashStickers. Een hulpmiddel om snel uw gegevens op het aanrijdingsformulier in te vullen.

Lees meer

Geen vrijstelling

Wij laten uw vrijstelling vallen zowel in Omnium Select als in Woning Select als dit contract één jaar schadevrij was en het schadebedrag hoger is dan de vrijstelling.

Om van deze voordelen te genieten, bestaat het Gezinsplan uit minstens drie van de volgende vijf risico's:

  • Motorvoertuigen
  • Brand Particuliere Risico's
  • BA Gezin
  • Ongevallen privéleven en verkeer
  • Huispersoneel

Het moet ook minstens 1 polis BA Motorvoertuigen en 1 polis Brand Particuliere Risico's bevatten.

De exacte voorwaarden en modaliteiten vindt u terug in de Algemene en Bijzondere Voorwaarden of u vraagt ernaar bij uw makelaar.

Budgetplan

U kunt opteren voor een maandelijkse premiebetaling. Voor klanten met een budgetplan worden hiervoor geen extra kosten aangerekend.