Auto

Private lease

Safe Lease

Wil je zorgeloos de baan op met een splinternieuwe auto? Maar heb je geen zin in een grote investering en omslachtige administratie bij de verkoop van uw auto? Kies dan voor Safe Lease, de private lease-oplossing van Baloise Insurance.

Met Safe Lease huur je als particulier een auto. En dat tegen een vast bedrag per maand. In dit bedrag zit meteen ook onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen. Alles is gebundeld in 1 eenvoudig contract, aan de beste prijs.

Safe Lease is bedoeld voor particuliere personen die een auto willen leasen. Wil je jouw eigen wagen verzekeren? Lees er hier alles over.

Uit welke wagens kan ik kiezen?

Met Safe Lease kies je de wagen die bij jou past. Volledig samengesteld op maat. Daarnaast kies je periodiek uit onze selectie topwagens die in de kijker worden geplaatst.

Surf naar www.safelease.be en ontdek het aanbod.

Mijn pakket

Wat is inbegrepen?

  • Onderhoud
  • Taksen
  • Zomerbanden
  • Wegenhulp, de klok rond
  • Alle herstellingen
  • Burgerrechtelijke aansprakelijkheid
  • Omniumverzekering

Wat is niet inbegrepen?

  • Brandstof
  • Boetes

Vraag het aan jouw makelaar

Jouw prijs berekenen

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan jouw makelaar je helpen. Hij gidst naar de meest complete bescherming. En zoekt naar een oplossing op jouw maat. Jij hoeft alleen maar te rijden, jouw makelaar zorgt voor de rest

Waarom leasen via een makelaar?

Baloise Insurance biedt haar producten aan via een uitgebreid netwerk van professionele makelaars. Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is hij de beste garantie om jou uitstekend advies te verlenen.

Zoek je nog extra bescherming? Dat is exact waarmee jouw makelaar je kan helpen. Kijk samen met hem naar de mogelijkheden.

Disclaimer

Safe Lease is een ‘private lease’-product aangeboden door Axus en verzekerd door Baloise Insurance. Wil je een Safe Lease-contract nemen? Informeer je dan grondig over jouw wettelijke bescherming en onze Algemene Voorwaarden op http://docs.axus.be/SafeLease.

Heb je klachten over de verzekering BA Motorrijtuigen of Bestuurder Select? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.

Heb je klachten i.v.m. private lease, schade aan het leasevoertuig of technische bijstand? Dan kun je contact opnemen met Axus per brief (Bourgetlaan 42, 1130 Brussel), telefonisch (02 706 41 41) of per e-mail (customercare@axus.be).