cyberverzekering-cyber-safe

Cyberverzekering Cyber Safe Gezin

Eén verkeerde klik kan ernstige gevolgen hebben. Bescherm daarom jezelf en je gezin tegen de gevaren van surfen op het internet, online shoppen en sociale media met een cyberverzekering.

Ben je het slachtoffer van een hacker? Wordt je onlineaankoop verkeerd of helemaal niet geleverd? Of wordt je foto zonder je toestemming gebruikt? Onze cyberverzekering Cyber Safe Gezin is de ideale bescherming bij cyberpesten, hacking, phishing en online-oplichting. 

Cyber Safe Gezin werd door Efma & Accenture uitgeroepen tot de meest innovatieve verzekering ter wereld.

Ontdek onze cyberverzekering via onze leuke animatievideo

24/7 bescherming van je gegevens

Je cyberverzekering bevat ook het Cyber Safe Alert. Hiermee kun je jouw e-mailadressen, kredietkaarten, mobiele nummers en rijksregisternummer beschermen tegen cybercriminelen. De klok rond, 24/7, controleren we of jouw gegevens circuleren op het darkweb en gehackt of gestolen zijn.

Ontdekken we dat jouw gegevens gestolen zijn? Dan ontvang je onmiddellijk een bericht met wat je moet doen om identiteitsdiefstal of andere vormen van fraude te voorkomen.

Zo zorgt onze cyberverzekering met de Cyber Safe Alert ook preventief voor je onlineveiligheid!

Gratis Cyber Safe Check

Het is gevaarlijk als je e-mailadres circuleert op het darkweb. Hackers kunnen hieraan wachtwoorden koppelen die ze zelf ontfutselen via phishing of die ze aankopen op het darkweb. Ze kunnen hiermee dan aankopen doen of geld van je rekening halen. Met de Cyber Safe Check, kun je gratis testen of je e-mailadres veilig is.

1 cyberverzekering, drievoudige online bescherming

zorgeloos-socialmedia

Zorgeloos op sociale media

Wordt je kind online gepest? Wordt je foto zonder je toestemming gebruikt? Of ben je het slachtoffer van onlinezedenfeiten of -stalking? Onze cyberverzekering Cyber Safe Gezin beschermt jou en je gezin tegen de gevaren van sociale media:

  • verwijdert pestcommunicatie en misbruikte foto's
  • biedt rechtsbijstand bij een aanklacht tegen de pester of dader
  • verleent psychologische begeleiding indien nodig
zorgeloos-surfen

Zorgeloos surfen

We spenderen veel tijd online en ook onze kinderen ontdekken al vroeg de digitale wereld. Een virus dat je computer of tablet infecteert komt helaas vaak voor. En al ben je heel voorzichtig, phishingberichten zijn tegenwoordig nog moeilijk te onderscheiden van gewone berichten.Cyber Safe Gezin, de cyberverzekering van Baloise Insurance, beschermt je en verwijdert malware, herstelt je gegevens en maakt je computer opnieuw surfklaar:

  • verwijdert schadelijke software
  • herstelt alle mogelijke documenten en gegevens
  • geeft je tips om veiliger te surfen
zorgeloos-shoppen

Zorgeloos online shoppen

Je plaatste online een bestelling maar maakt je zorgen dat je klant- en bankkaartgegevens misbruikt kunnen worden. Wie weet gebeuren er wel aankopen zonder je medeweten. Kocht je iets online en wordt je aankoop verkeerd of zelfs helemaal niet geleverd? Of blijkt je online geboekte vakantiewoning niet te bestaan? Onze cyberverzekering Cyber Safe Gezin:

  • regelt een terugbetaling bij verkeerde of niet-levering van producten en diensten
  • betaalt een schadevergoeding als er geld afgehaald werd met je gestolen gegevens dat je niet kunt terugkrijgen via je bank.
  • verwijdert je gestolen gegevens van het internet en het darkweb

Bereken nu je prijs voor een 3-voudige onlinebescherming met onze cyberverzekering

Lees altijd eerst aandachtig de hele pagina.

Wat is niet verzekerd in je cyberverzekering?

Wil je een cyberverzekering nemen?

Cyber Safe Gezin is een cyberverzekering van financiële schade van Baloise Insurance, een bijstandsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Het is een jaarcontract onderworpen aan het Belgisch recht. Baloise Insurance en Euromex zijn Belgische verzekeringsondernemingen.

*De Baloise Cyber Safe Check en Baloise Cyber Safe Alert zijn services gekoppeld aan de cyberverzekering Cyber Safe Gezin die jou en je gezin beschermen tegen de gevolgen van cybercriminaliteit. Baloise Cyber Safe Check en Cyber Safe Alert zijn geen verzekeringscontracten en zijn niet apart te koop. Om je veiligheid en privacy te garanderen, werken wij voor deze services samen met Eyeonid, de Europese specialist in preventieve identiteitsbescherming.

Wil je een cyberverzekering nemen? Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct en onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming vóór de aankoop van, inschrijving op, toetreding tot, aanvaarding, ondertekening of onderschrijving van de cyberverzekering. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten i.v.m. je cyberverzekering?

Baloise Insurance en Euromex bieden hun klanten het hoogste beschermingsniveau volgens de categorie ‘niet-professionele cliënt’. Heb je klachten? Laat het ons weten per brief (klachtendienst, City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen), telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Voor klachten in het kader van de rechtsbijstandsverzekering per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be) of via telefoon (03 451 4445). Biedt dit geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: https://www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel. Voor een klacht over een onlinedienst, kun je ook terecht op de website voor Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/