FR
NL
FR
NL
Marine & Transport Cargoverzekering
Cargoverzekering

Onze Cargoverzekering beschermt je als importeur of exporteur van goederen en zaken (van grondstoffen tot eindproducten), wereldwijd vervoerd met eender welk transportmiddel.

De polis is gebaseerd op de Goederenverzekeringspolis van Antwerpen vanaf de datum 20/04/2004. Wens je liever op basis van de Engelse voorwaarden - Institute Cargo Clauses - of een andere gelijkwaardige clausule? Dat kan ook.

Enkel en alleen op maat

De Cargo verzekering is uitsluitend maatwerk.

Wij werken zowel met Abonnementspolissen (met jaarlijkse premieafrekening op het omzetcijfer of op basis van declaratiepolissen) als met een polis Korte Termijn voor eenmalige zendingen.

Als lid van een internationaal netwerk kunnen wij ook verzekeringsprogramma’s aanbieden aan multinationale ondernemingen.

Waarborgformules

Er is keuze uit een dekking ‘Alle Risico’s’ of ‘beperkte voorwaarden’, met de mogelijkheid om de waarborgen uit te breiden met kopers- en verkopersbelang, gewichtsverlies of andere aspecten van de ‘eigen aard’ van de goederen.

Makelaar zoeken
Downloads
Wil je een polis nemen?

De cargoverzekering is een verzekering van een goed van Baloise. Die verzekering is onderworpen aan Belgisch recht. De overeenkomst duurt een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche en onze Algemene Voorwaarden om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.