Wagenpark

MobiCare

Optimaliseer jouw vloot en mobiliteit met MobiCare

Met MobiCare kunnen we elke organisatie begeleiden naar een betere rijstijl en duurzamer woon-werkverkeer

Groeit jouw wagenpark? Met de nodige schades tot gevolg? Of sta jij aan de vooravond van de “modal shift” rond mobiliteit? Dan is MobiCare voor jouw bedrijf de ideale oplossing.

Baloise Insurance en DrivOlution leveren een unieke totaalaanpak voor de vloot en mobiliteit van jouw bedrijf. Bestaat je vloot uit fietsen, vrachtwagens, personenwagens of bestelwagens? Heb je als bedrijf te maken met uitdagingen als schades, een te hoog verbruik, toenemend gebruik van fiets en step mét bijhorende ongevallen of het opstellen van een mobiliteitsplan? Met MobiCare kunnen we elke organisatie begeleiden naar een betere rijstijl en duurzamer woon-werkverkeer. We stippelen samen met je makelaar en DrivOlution het juiste beleid uit op basis van jouw noden en uitdagingen.

Hoe we dit aanpakken?

Om tot resultaten te komen, is het belangrijk om vanuit correcte data te vertrekken. Die data toetsen we af aan de realiteit via analyse, feedback en overleg. Om in een volgende stap te evolueren naar training en ondersteuning op maat van jouw organisatie.

Bovendien werkt preventief inzetten op verkeer en verkeersveiligheid motiverend voor je medewerkers. Het bindt hen langer aan je onderneming doordat je focust op hun welzijn. 

Een greep uit het aanbod

Bezorgen de verkeersongevallen in jouw organisatie je kopzorgen en veel extra administratie? Wens je jouw premie bij Baloise Insurance op een aanvaardbaar en betaalbaar niveau te houden?

MobiCare ondersteunt je door te zoeken naar oorzaken en oplossingen aan te reiken. 

Quick Scan

Audit

Jouw voordeel op termijn is om beter grip krijgen op vlootschade en alle bijkomende kosten en ongemakken die schadedossiers met zich meebrengen. 

Je makelaar werkt actief mee om jouw rendement te maximaliseren.

Houden niet zozeer de ongevallen maar andere vraagstukken rond duurzame mobiliteit jou als werkgever bezig?  Dan willen Baloise Insurance en jouw makelaar met MobiCare jou hierin ondersteunen. 

 

Mobiliteit

Consulting

Opleiding op maat

Workshops

Ad hoc oplossingen

De prijzen

Quick Scan 3.000 EUR
Audit vanaf 5.000 EUR
  Halve dag Hele dag
Opleiding op maat 600 EUR 1.000 EUR
Consulting   1.400 EUR
Fiets/step opleiding 600 EUR 1.000 EUR
Mobiliteit   1.400 EUR
Workshop 600 EUR 1.000 EUR
Ad hoc oplossingen Op aanvraag

 

Prijzen zijn excl. BTW

Over DrivOlution

DrivOlution maakt sinds 2017 deel uit van de Baloise Group en is dan ook de partner bij uitstek van Baloise Insurance op gebied van mobiliteit.

Wat begon met opleiding en rijstijloptimalisatie is ondertussen uitgegroeid tot een totaaloplossing inzake mobiliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring levert DrivOlution vandaag een unieke totaalaanpak voor de vloot- en mobiliteitsuitdagingen van ondernemingen.

De focus is steeds de gedragsverandering van de chauffeur. Door preventief te werken rond verkeersveiligheid behaalt DrivOlution samen met haar klanten indrukwekkende resultaten. In eerste instantie minder ongevallen, wat zorgt voor een fel verbeterde schadestatistiek. Daarnaast zijn er veel extra voordelen: bijvoorbeeld een verminderd brandstofverbruik, of een verhoogd welzijn van de bestuurder.

DrivOlution-step

Door vloten te analyseren, chauffeurs op te leiden en advies te geven aan het management hebben we een impact op veiligheid, CO2-uitstoot, kosten en welzijn. Onze dienstverlening draagt op die manier bij tot een meer duurzame werk- en leefomgeving.

Meer informatie over MobiCare?

Neem contact op met je makelaar

Contacteer DrivOlution via jouw makelaar en laat hen samen met jou een mobiliteitspad op maat uitstippelen, op weg naar duurzame gedragsverandering, gekoppeld aan de nodige rendementen.