FR
NL
FR
NL
Over ons CSR & Sponsoring
Sociale verantwoordelijkheid en sponsoring

Baloise bouwt aan een veilige, gezonde en aangename wereld. We willen meer zijn dan enkel een verzekeraar. Daarom zetten we onze schouders onder verschillende initiatieven, organisaties en projecten op sociaal, sportief en cultureel vlak.

Ontdek meer over de verschillende initiatieven
Better Together Charter

Een verzekering nemen bij Baloise? Je kunt er een goed doel mee steunen!

Lees meer over het Better Together Charter.

Inzetten op cultuur

Bij Baloise vinden we dat cultureel talent in de best mogelijke omstandigheden moet worden tentoongesteld. Daarom richtten we het Noordstarfonds op.

Ontdek hoe Baloise op cultuur inzet.

Sportsponsoring

Baloise heeft een hart voor sport. Het spreekt voor zich dat verschillende ploegen en sporten op onze steun kunnen rekenen.

Lees meer over sportsponsoring.

 

Baloise Family Walks

In samenwerking met Natuurpunt zet Baloise 20 wandelingen in de kijker: de Baloise Family Walks

Altijd Alert

Baloise lanceerde samen met Vias Institute een campagne om chauffeurs te wijzen op de gevaren van bellen en sms'en in de auto.

Toon je engagement: Altijd Alert

Baloise for Life

Baloise organiseert elk jaar tijdens de wintermaanden Baloise for Life. Via verschillende activiteiten halen we geld op voor verscheidene goede doelen. Deze actie is verbonden aan de nationale campagnes Music for Life en Télévie.

Bijenhotels

Op het dak van het kantoorgebouw van Baloise in Antwerpen staan sinds 2015 bijenhotels, die een thuis geven aan zo'n tachtigduizend bijen. In augustus 2015 oogstten de imkers voor de eerste keer honing uit de kasten. De honing wordt elk jaar verkocht tijdens Baloise for Life voor het goede doel.

De honingbij is in België een bedreigde diersoort. Baloise draagt met de bijenhotels bij aan een duurzamere werkomgeving.

 

 

Sven Nys Academy

Baloise is partner van de Sven Nys Academy. Voormalig wereldkampioen veldrijden Sven Nys organiseert fietskampen voor kinderen waar ze onder andere leren om zich als fietser veilig in het verkeer te begeven.

Interesse? Schrijf je kind in voor de Sven Nys Academy.

Move4Life

Baloise lanceerde Move4Life om haar personeel aan te moedigen om fit te blijven. Werknemers kunnen tijdens deze actie de kilometers die ze fietsen en lopen registreren. Het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan een goed doel.