Baloise Family Walks

Geniet van de natuur en je gezin

Vielen je buitenlandse vakantieplannen dit jaar ook in het water? En heb je niet veel inspiratie voor een vakantie in eigen land? Dan helpen we je graag op weg.

Baloise Insurance stelt – in samenwerking met Natuurpunt en Natagora – 20 prachtige wandelingen voor, verspreid over de verschillende Belgische provincies: de Baloise Family Walks.

Maak op een speelse manier kennis met de natuur en de dieren, loop tussen bos, heide en langs kronkelende riviertjes. De wandelingen zijn vaak interactief en dus perfect voor het hele gezin!

Doe mee met onze wedstrijd!

Win een ballonvaart

Plan je binnenkort een van onze Baloise Family Walks te wandelen? Maak een foto van jezelf en je gezin en bezorg hem ons via onderstaand wedstrijdformulier. Zo maak je kans op een ballonvaart!

Daarnaast ontvangt elke deelnemer steeds een kortingsbon van runners' lab!

P.S. Deel je de foto op social media? Plaats deze hashtag er dan zeker bij: #BaloiseFamilyWalks

Vul het wedstrijdformulier in

Wandelroutes

Baloise Family Walks landkaart

Kijk op het kaartje voor een wandeling in je buurt.

Let op, de wandelingen in Wallonië zijn enkel beschikbaar in het Frans.

Natuurpunt is partner van Baloise Insurance

Natuurpunt is een brede vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. Met meer dan 115.000 leden en 5.000 vrijwilligers, georganiseerd in zowat 213 lokale afdelingen, beheert de vereniging meer dan 25.000 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden. De vrijwilligers hebben een sturende rol. Zij nemen het initiatief voor de aankoop, het beheer en de openstelling van natuurgebieden.

Om alle Vlamingen de kans te geven rust te vinden en de schoonheid van de natuur te ervaren, organiseren de vrijwilligers van Natuurpunt duizenden activiteiten: ze leggen wandelpaden aan, organiseren geleide wandelingen voor het hele gezin, uitstappen, cursussen, excursies, filmavonden.

Ben jij ook gebeten door de natuur?

Voor 30 euro per jaar kun je je aansluiten bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen.