Blogs

Dringende herstellingen of klusjes? Keypoint matcht jouw klus met de geschikte vakman!

20 april 2020
Vandaag blijven we zoveel mogelijk ‘in ons kot’. Het leven gaat voort op een lager pitje. Niet gemakkelijk, maar dat maakt dat er wel tijd vrijkomt voor heel wat andere zaken zoals klusjes of herstellingen. Ben jij ook al aan de slag gegaan? Hulp nodig? Of besteed je die klusjes liever uit? Dan kun je een beroep doen op een klusjesman. Maar wat is toegestaan in coronatijden? En op wie kun je nog rekenen?

Mag je een werkman laten langskomen?

Mag de loodgieter nu een nieuwe boiler of centrale verwarming komen plaatsen? Mag de elektricien werken komen uitvoeren? En wat met tuin-, dakwerken en andere herstellingen?
 
In principe mogen werkmannen hun job blijven uitoefenen. Doe een beroep op je gezond verstand om te beslissen of je bepaalde klussen al dan niet uitstelt. Geef je schilderwerken graag uit handen? Dan stel je die wellicht beter even uit. 

Dringende herstellingen en klusjes kunnen zeker nog doorgaan. Denk maar aan de reparatie van een waterlek, een defecte cv-ketel of een gebroken ruit. Dat laat je natuurlijk best zo snel mogelijk herstellen. Zo voorkom je dat de schade verergert. 

Keypoint matcht de geschikte vakman met jouw aanvraag. Kwaliteit en een correcte prijs gegarandeerd.

Een klusjesman vinden in coronatijden

Een klusjesman vinden in coronatijden is niet eenvoudig. Veel mensen haken af uit angst om besmet te geraken.

Ben jij op zoek naar de juiste werkkracht voor je herstelling of klus? Dan kun je terecht bij Keypoint. Zij matchen de geschikte vakman met jouw aanvraag. Kwaliteit en een correcte prijs gegarandeerd.
 
Iemand gevonden? Neem dan zeker de nodige voorzorgsmaatregelen. Geef geen hand, laat hem alleen in de kamer werken en behoud voldoende afstand. 

Wat is Keypoint?

Keypoint is officieel erkend als herstelnetwerk voor Baloise Insurance. Dat wil zeggen dat wij geloven in de diensten van Keypoint en onze klanten voor herstellingen doorverwijzen naar het netwerk van Keypoint.

Heb je een brandpolis bij Baloise Insurance? En heb je schade die de brandpolis verzekert? Dan kun je ervoor kiezen om die schade te laten herstellen via Keypoint met de formule ‘Herstel in natura’. Keypoint zorgt voor de hersteller. Baloise Insurance betaalt de volledige factuur rechtstreeks. Zo hoef je zelf geen cent voor te schieten en geniet je een snelle en correcte reparatie zonder extra zorgen.
 
Heb je schade die je brandpolis niet verzekert? Of ben je geen klant bij Baloise Insurance? Dan kun je ook terecht bij Keypoint. Zij helpen je in de zoektocht naar de juiste vakman. Zonder extra kosten. Uiteraard betaal je wel de kosten van de herstelling of klus. 

Nieuw bij Keypoint: desinfectering

Keypoint desinfectie

Bij Keypoint kun je terecht voor kleine en grote herstellingen, klusjes en problemen met je cv-ketel of boiler. Sinds kort biedt Keypoint ook een desinfectieservice aan. Dat kan nu goed van pas komen. Het coronavirus verspreidt zich niet alleen via de lucht, maar ook door het aanraken van oppervlaktes die het virus bevatten. 

Een patiënt in huis (gehad)? Wil je niet dat het virus in jouw huis onderdak zoekt? Of wil je je bedrijf coronavrij laten maken? Neem dan zeker contact op met Keypoint voor een desinfectie. 

Keypoint

Een opdracht aanvragen

Op zoek naar de juiste werkkracht om de klus te klaren? 

Een aanvraag doe je via je makelaar of via repair@keypoint.be.