Woning

Dringende herstellingen of klusjes? 1 adres: Keypoint

Keypoint

Werkman gezocht voor dringende herstellingen of klusjes?

Ben jij op zoek naar de juiste werkkracht voor een herstelling of klus in je woning? Keypoint helpt je bij je zoektocht en matcht de geschikte vakman aan jouw opdracht. Kwaliteit en een correcte prijs gegarandeerd. Bij Keypoint kun je terecht voor kleine en grote herstellingen, klusjes en problemen met bijvoorbeeld je cv-ketel of boiler.

Herstelnetwerk voor Baloise Insurance

Keypoint is officieel erkend als herstelnetwerk voor Baloise Insurance. Dat wil zeggen dat wij geloven in hun diensten en jou als klant voor herstellingen en klussen doorverwijzen naar het netwerk van Keypoint.

Keypoint

Wil je beroep doen op Keypoint Repair?

Op zoek naar de juiste werkkracht (loodgieter, elektricien, tuinaannemer,...) voor een dringende herstelling of klus? Doe een aanvraag bij Keypoint via repair@keypoint.be.

Houd bij je aanvraag rekening met onderstaande informatie over verzekerde en niet-verzekerde schade.

Verzekerde schade

Heb je een brandverzekering bij Baloise Insurance? En heb je schade die de brandpolis verzekert? Dan kun je ervoor kiezen om die schade te laten herstellen via Keypoint met de formule ‘Herstel in natura’:

  • Keypoint zorgt voor de hersteller.
  • Baloise Insurance zorgt voor de betaling van de herstellingswerken.

Bij een herstelling door Keypoint wordt de standaardfranchise omgevormd naar een Engelse franchise (opgelet, voor de herstelling of vervanging van ruiten door condensatieschade geldt dat niet). Zo hoef je meestal zelf niets te betalen en geniet je een snelle en correcte reparatie zonder extra zorgen.

Niet-verzekerde schade

Heb je schade die je brandpolis niet verzekert? Of ben je geen klant bij Baloise Insurance? Dan kun je ook terecht bij Keypoint.

Keypoint helpt je in de zoektocht naar de juiste vakman. Zonder extra kosten. Uiteraard betaal je in dit geval wel zelf de kosten van de herstelling of klus.

Mag ik in coronatijden een werkman laten langskomen?

Mag de loodgieter nu een nieuwe boiler of centrale verwarming komen plaatsen? Mag de elektricien werken komen uitvoeren? En wat met tuinwerken, dakwerken en andere herstellingen?
 
In principe mogen werkmannen blijven verderwerken. Doe een beroep op je gezond verstand om te beslissen of je bepaalde herstellingen of klussen al dan niet uitstelt. Geef je schilderwerken graag uit handen? Dan stel je die wellicht beter even uit. 

Dringende herstellingen en klusjes mogen doorgaan 

Denk maar aan de reparatie van een waterlek, een defecte cv-ketel of een gebroken ruit. Dat laat je natuurlijk best zo snel mogelijk herstellen. Zo voorkom je dat de schade verergert. 

Heeft Keypoint een vakman gevonden? Neem dan zeker de nodige voorzorgsmaatregelen. Geef elkaar geen hand, laat de vakman alleen in de kamer werken en behoud voldoende afstand. 

Nieuw bij Keypoint: desinfectering

Sinds kort biedt Keypoint ook een desinfectieservice aan. Dat kan nu goed van pas komen. Het coronavirus verspreidt zich niet alleen via de lucht, maar ook door het aanraken van oppervlaktes die het virus bevatten. 

Een patiënt in huis (gehad)? Wil je niet dat het virus in jouw huis onderdak zoekt? Of wil je je bedrijf coronavrij laten maken? Neem dan zeker contact op met Keypoint voor een desinfectie. 

Meer info over Keypoint?

Interesse in Keypoint en wil je meer info?

Contacteer je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Heb je klachten i.v.m. de verzekering Rechtsbijstand? Dan kun je contact opnemen met Euromex per brief (Generaal Lemanstraat 82-92, 2600 Berchem), telefonisch (03 451 44 45) of per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.