Woning

Dringende herstellingen of klusjes? 1 adres: Keypoint

Keypoint

Ben jij op zoek naar de juiste werkkracht voor je herstelling of klus? Dan kun je terecht bij Keypoint. Zij matchen de geschikte vakman met jouw aanvraag. Kwaliteit en een correcte prijs gegarandeerd.

Keypoint is officieel erkend als herstelnetwerk voor Baloise Insurance. Dat wil zeggen dat wij geloven in de diensten van Keypoint en onze klanten voor herstellingen doorverwijzen naar het netwerk van Keypoint.  

Verzekerde schade

Heb je een brandpolis bij Baloise Insurance? En heb je schade die de brandpolis verzekert? Dan kun je ervoor kiezen om die schade te laten herstellen via Keypoint met de formule ‘Herstel in natura’. Keypoint zorgt voor de hersteller en Baloise Insurance zorgt voor de betaling van de herstellingswerken.

Bij een herstelling door Keypoint wordt de standaardfranchise omgevormd naar een Engelse franchise (opgelet, voor de de herstelling of vervanging van ruiten door condensatieschade geldt dat niet). Zo hoef je meestal zelf niets te betalen en geniet je een snelle en correcte reparatie zonder extra zorgen.

Herstellingen en klusjes

Heb je schade die je brandpolis niet verzekert? Of ben je geen klant bij Baloise Insurance? Dan kun je ook terecht bij Keypoint. Zij helpen je in de zoektocht naar de juiste vakman. Zonder extra kosten. Uiteraard betaal je wel de kosten van de herstelling of klus. 

Keypoint

Een opdracht aanvragen

Op zoek naar de juiste werkkracht om de klus te klaren?

Een aanvraag doe je via je makelaar of via repair@keypoint.be.

Neem contact op met je makelaar.

Interesse in Baloise Assistance?

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Heb je klachten i.v.m. de verzekering Rechtsbijstand? Dan kun je contact opnemen met Euromex per brief (Generaal Lemanstraat 82-92, 2600 Berchem), telefonisch (03 451 44 45) of per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.