FR NL
Voertuigen Bestuurdersverzekering
Bescherm jezelf als bestuurder

Veroorzaak je een ongeval en zijn er gewonden? Dan zijn je passagiers voor hun lichamelijke schade beschermd via je autoverzekering BA Motorrijtuigen. Ben je zelf gewond? Dan zijn alle lichamelijke letsels en alle ermee verbonden kosten voor eigen rekening. Bescherm dus ook jezelf!

Deze verzekering beschermt je als bestuurder tegen ongevallen. Ben je op zoek naar bescherming voor Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid voor je wagen?

Is een bestuurdersverzekering verplicht?

Neen. Je bent wettelijk niet verplicht om jezelf als bestuurder te verzekeren voor ongevallen. Hoewel een bestuurdersverzekering niet verplicht is, is het wel aangeraden je te beschermen voor ieder ongeval dat letsels meebrengt.

Kies uit 3 formules
Bestuurdersverzekering Bestuurder Select

Wat? Veroorzaak je een verkeersongeval in een voertuig waarin je als bestuurder verzekerd bent? En ben je gekwetst? Dan betalen wij je lichamelijke schade.

Wie? Elke chauffeur die met de verzekerde wagen rijdt is beschermd. Een bestuurdersverzekering Bestuurder Select neem je bij een autoverzekering.

Vergoeding? Bij schade krijg je een vooraf afgesproken bedrag. Dat is dus niet afhankelijk van je werkelijke schade.  

Bestuurdersverzekering Bestuurder Safe

Wat? Veroorzaak je een verkeersongeval in een voertuig waarin je als bestuurder verzekerd bent? En ben je gekwetst? Dan betalen wij je lichamelijke schade.

Wie? Elke chauffeur die met de verzekerde wagen rijdt is beschermd. Een bestuurdersverzekering Bestuurder Safe neem je bij een autoverzekering.

Hoeveel? Bij schade betalen we de werkelijke schade, bepaald met de regels van Belgische rechtbanken.

Ongevallenverzekering Veilig Gevoel: Aan het stuur

Wat? Veroorzaak jij of iemand van je gezin een verkeersongeval met eender welke personenwagen? En ben jij gekwetst of is die persoon gekwetst? Dan betalen wij de lichamelijke schade.

Wie? Bescherm enkel jezelf of alle leden van je gezin als bestuurder. Deze Ongevallenverzekering Veilig Gevoel neem je voor jezelf of je gezin, onafhankelijk van andere verzekeringen.

Hoeveel? Bij schade betalen we een vooraf afgesproken bedrag of de werkelijke schade, bepaald met de regels van Belgische rechtbanken. De keuze is aan jou.

Wat is er verzekerd?
Je voordelen
  • Vangt de financiële gevolgen van een ongeval met je wagen op. 
  • Omvat lichamelijke letsels en alle ermee verbonden kosten.
  • Veel keuzemogelijkheden. Ontdek de verschillende formules.
Wat is niet verzekerd?

Baloise betaalt in sommige situaties niet.

  • Je veroorzaakt de schade met opzet.
  • Je veroorzaakt de schade doordat je onder invloed van alcohol, medicijnen of drugs was.
  • Je veroorzaakt schade terwijl je van de plaatselijke wetgeving niet met het voertuig mocht rijden.
  • Je veroorzaakt schade door deelname aan snelheids-, regelmatigheids-, behendigheidsritten of -wedstrijden.
Makelaar zoeken
Downloads
Algemene Voorwaarden Bestuurdersverzekering pdf - 504 KB B3475.MOT.10.19.Fiche-Ipid-Bestuurder-NL.pdf pdf - 249 KB Algemene Voorwaarden Veilig Gevoel pdf - 348 KB Administratieve bepalingen pdf - 187 KB
Wil je een polis nemen?

Bestuurder Select en Bestuurder Safe zijn waarborgen in de verzekering Mobility Safe 1. Mobility Safe 1 is een autoverzekering van Baloise en een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Die verzekeringen zijn onderworpen aan Belgisch recht. De overeenkomst duurt een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Heb je klachten i.v.m. de verzekering Rechtsbijstand? Dan kun je contact opnemen met Euromex per brief (Generaal Lemanstraat 82-92, 2600 Berchem), telefonisch (03 451 44 45) of per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.