Auto

Motorverzekering

Mobility Safe 1

Wil je je motorfiets verzekeren? Of je nu gaat voor een nieuw of tweedehands exemplaar, met onze verzekeringsoplossing Mobility Safe 1 krijg je er meteen een stukje gemoedsrust bij.

Die verzekering kun je nemen voor je motorfiets. Ben je op zoek naar een verzekering voor je bromfiets, elektrische fiets of speed pedelec?

Is een motorverzekering verplicht?

Ga je met je motor de baan op? Dan moet je in België verplicht een verzekering BA Motorrijtuigen (Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen) nemen. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die je anderen met jouw voertuig zou kunnen toebrengen.

Kies voor extra bescherming

Een ongeval is snel gebeurd. Ben je in fout? Dan vergoedt je aansprakelijkheidsverzekering de lichamelijke schade van de tegenpartij. Jezelf verzeker je met een persoonlijke ongevallenverzekering Veilig Gevoel. Kies voor de formule In het verkeer of In vrije tijd en ga voor de uitbreiding Moto. Die verzekering beschermt je niet alleen als motorbestuurder, maar ook als fietser, voetganger, passagier, in het openbaar vervoer…

 

Heb je een juridisch conflict dat te maken heeft met het bezit, de eigendom en het gebruik van je motor? Je kunt ervoor kiezen een verzekering Rechtsbijstand toe te voegen. Baloise Insurance doet voor de verzekering Rechtsbijstand een beroep op de gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar Euromex.

Euromex verleent Rechtsbijstand op basis van het All-Riskprincipe. Dat houdt in dat zij je helpen in alle mogelijke situaties, tenzij een situatie expliciet wordt uitgesloten.

Je krijgt advies over je rechten. Door overleg en onderhandeling probeert Euromex te zorgen voor een snelle en minnelijke oplossing. Als een rechtszaak nodig is, betaalt Euromex de kosten van de procedure en van je advocaat.

 

Heb je een verzekering BA Motorrijtuigen of Omnium van Baloise Insurance? Dan heb je recht op een gratis bijstandsservice bij een verkeersongeval. Baloise Assistance brengt het verzekerde voertuig naar een hersteller en brengt je met je bagage naar je bestemming.  

Wens je ook hulp bij pech? Breid dan jouw autoverzekering uit met een nog completere bijstandsformule. Lees alles over Baloise Assistance.

 

Uitbreiding pechverhelping

Bijstand Baloise Insurance

Heb je een ongeval? Dan kan je 24/7 een beroep doen op onze gratis bijstandsservice. Wij brengen jou en jouw motor in veiligheid. Ook in het buitenland.

De contactgegevens vind je terug op jouw groene kaart of bel rechtstreeks naar +32 3 870 95 70.

Waarop heb je recht? Lees alles over Baloise Assistance.

Wat is er verzekerd?

Je voordelen

  • Verplichte BA Motorrijtuigen voor je motor.
  • Ruime keuze aan extra bescherming.
  • Gratis Baloise Assistance bij een ongeval in binnen- en buitenland.
  • Een andere wagen bij ons verzekerd? Dan geniet je een korting.

Wat is er niet verzekerd?

De verzekering BA Motorrijtuigen betaalt in sommige situaties niet.

  • Schade aan je eigen voertuig.
  • Je lichamelijke schade na een ongeval.
  • Schade veroorzaakt door oorlog en arbeidsconflicten.
  • Schade aan goederen die je vervoert voor je beroep en niet gratis vervoert.
  • Je veroorzaakt schade door deelname aan snelheids-, regelmatigheids-, behendigheidsritten of -wedstrijden. 

Interesse in deze motorverzekering?

Neem contact op met je makelaar

Wil je een polis nemen?

Mobility Safe 1 is een autoverzekering van Baloise Insurance en een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Veilig Gevoel is een persoonsverzekering van Baloise Insurance. Die verzekeringen zijn onderworpen aan Belgisch recht. De overeenkomst duurt een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Heb je klachten i.v.m. de verzekering Rechtsbijstand? Dan kun je contact opnemen met Euromex per brief (Generaal Lemanstraat 82-92, 2600 Berchem), telefonisch (03 451 44 45) of per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.