FR
NL
FR
NL
Fiets Elektrische fietsverzekering
 • Omnium inclusief diefstal
 • Bijstand in heel Europa
 • Mobiliteitsgarantie: vervoer gegarandeerd tot 7 dagen!
 • Sluit je verzekering gemakkelijk online af
 • Ook voor kleine bedrijven: tot 10 fietsen per contract
 • (Elektrische) fietsen, steps, monowheels, hoverboards, segways

 

Elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus

Onze elektrische fietsverzekering is een totaalpakket met:

Eigen schade

Met een elektrische fietsverzekering van Baloise ben je volledig verzekerd tegen schade aan je elektrische fiets of speed pedelec, inclusief tot 200 euro schadevergoeding voor fietsaccessoires.

Is je elektrische fiets of speed pedelec onherstelbaar beschadigd na een ongeval, na vandalisme of door brand in de batterij? Via de fietsverzekering Cycle Safe Plus betaalt Baloise, na aftrek van de franchise, de schade terug tot de volledige aankoopwaarde van je elektrische fiets of speed pedelec, inclusief tot 200,00 EUR voor accessoires.

Uiteraard nemen we ook de herstelling van kleinere schades voor onze rekening.

Fietsdiefstal

Verzekerd tegen fietsdiefstal zonder franchise

Werd je elektrische fiets of speed pedelec gestolen zelfs nadat je hem goed vastmaakte aan een vast verankeringspunt?

Via onze elektrische fietsverzekering betalen we de volledige aankoopwaarde van je elektrische fiets terug, inclusief tot 200,00 EUR voor accessoires!

Uitzondering: voor racefietsen en mountainbikes is er wel een franchise voorzien.

Bijstand 24/7 in heel Europa

Krijg je onderweg naar het werk pech met je elektrische fiets door een lege batterij? Verpest een lekke band jouw fietsvakantie in Europa? Ben je betrokken bij een ongeval met je e-bike? Of werd jouw speed pedelec gestolen?

Dan kun je rekenen op de bijstand van onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus. We herstellen je elektrische fiets of speed pedelec ter plaatse of brengen hem naar een hersteller. Als de elektrische fiets of speed pedelec niet direct hersteld kan worden of deze werd gestolen, zorgen we dat je veilig thuiskomt samen met je bagage.

Je mobiliteit gegarandeerd tot 7 dagen

Wanneer je jouw elektrische fiets of speed pedelec door een ongeval, door pech of door diefstal tijdelijk niet meer kunt gebruiken, zorgt onze elektrische fietsverzekering ervoor dat je toch dagelijks vlot op je bestemming geraakt. Bovendien kies je zelf de mobiliteitsoplossing die het beste bij je past:

 • Een vervangfiets
 • Een mobiliteitsbudget tot 200,00 EUR waarmee je zelf je vervoer kiest, elke dag opnieuw. Stap je op de bus, trein, tram, deelstep of in de taxi, …? Of waarom niet een combinatie? Elke traject is immers anders. Met het budget dat voorzien is in je elektrische fietsverzekering betaal je eenvoudig via de handige tool Moveasy. Zo blijf je overal en altijd onderweg!

Lees altijd eerst aandachtig de hele pagina.

Bereken je premie
Wat is wel of niet verzekerd binnen Cycle Safe Plus?
Wat betalen we terug in onze elektrische fietsverzekering?
 • We verzekeren de aankoopwaarde van je fiets, elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel, inclusief de BTW die je niet kunt terugkrijgen van de belastingdienst, na aftrek van de franchise.
 • We verzekeren ook de aankoopwaarde van je accessoires, inclusief de BTW die je niet kunt terugkrijgen van de belastingdienst, tot maximaal 200,00 EUR. Zijn jouw accessoires meer waard dan 200,00 EUR? Dan kun je de waarde van je accessoires meeverzekeren in onze fietsverzekering door die bij de aankoopwaarde van je elektrische fiets of speed pedelec te tellen.

Bekijk de IPID-fiche en de Algemene Voorwaarden van de fietsverzekering Cycle Safe Plus onderaan deze pagina.

Welke risico’s zijn verzekerd in onze elektrische fietsverzekering?
 • We verzekeren de schade aan je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel. De schade die veroorzaakt werd door een aanrijding, ongeval, kanteling, tijdens en door het vervoer van het verzekerde voertuig, vandalisme en natuurevenementen is allemaal meeverzekerd.
 • We verzekeren brandschade aan je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel.
 • Ook voor fietsdiefstal komen wij tussen.

Let op: Parkeer je jouw elektrische fiets of voortbewegingstoestel? Dan ben je enkel verzekerd voor fietsdiefstal als je het stevig vastmaakt met een ART-goedgekeurd slot aan een vast verankeringspuntOok je ketting moet ART-goedgekeurd zijn.

Wat is niet verzekerd in onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus?
 • Alles wat niet expliciet gedekt is in de Algemene Voorwaarden.

Voornaamste uitsluitingen: deze lijst is niet limitatief 

 • Als je je elektrische fiets of speed pedelec gebruikt tijdens een rit als koerier, tijdens het leveren van maaltijden of soortgelijke activiteiten, is de elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus niet geldig.
 • We verlenen geen tussenkomst bij een schadegeval dat opzettelijk door jou of door een van je gezinsleden werd veroorzaakt.
 • Schade veroorzaakt door bestuurders die alcohol, medicijnen of drugs gebruiken, is niet gedekt.
 • Schade veroorzaakt door deelname aan snelheids-, regelmatigheids-, en behendigheidswedstrijden is niet gedekt in onze fietsverzekering.
 • Als enkel je batterij of andere toebehoren gestolen of beschadigd worden, zonder andere schade aan je elektrische fiets of speed pedelec komen wij niet tussen.
 • Heb je enkel een lekke band, zonder andere schade aan je elektrische fiets of speed pedelec? Dan komen wij niet tussen, maar je hebt wel recht op bijstand.
 • We verzekeren geen normale slijtage van je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel.
 • Er kan een franchise van toepassing zijn op de verzekerde waarde van je elektrische fiets of voortbewegingstoestel. De exacte waarde van die franchise vind je terug in de Bijzondere Voorwaarden van je elektrische fietsverzekering.

Bekijk de IPID-fiche en de Algemene Voorwaarden van de fietsverzekering Cycle Safe Plus onderaan deze pagina.

Wat zijn de voorwaarden om je fiets te verzekeren?
 • De elektrische fiets, speed pedelec of het voortbewegingstoestel mag niet meer dan 1 jaar oud zijn.
 • Je moet in het bezit zijn van een officiële aankoopfactuur. Die bezorg je ons zo snel mogelijk na het nemen van je elektrische fietsverzekering. De factuur is namelijk belangrijk bij de afhandeling van een schadegeval.
 • Heb je schade? Dan bewijst de aankoopfactuur de waarde en de aankoopdatum van je elektrische fiets of speed pedelec. Zonder aankoopfactuur kan Baloise Insurance de schadevergoeding niet uitbetalen, zoals ook voorzien in de Bijzondere Voorwaarden van je elektrische fietsverzekering.
 • Wil je als bedrijf onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus nemen voor je werknemers? Dan kan dat voor kleine ondernemingen tot maximaal 9 werknemers. 
Welke vervoermiddelen kun je verzekeren met onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus?

We verzekeren elk type fiets of voortbewegingstoestel tot maximaal 1 jaar oud. Je kunt per fietsverzekering tot 10 fietsen of voorbewegingstoestellen tegelijkertijd verzekeren, ook niet-elektrische fietsen of voortbewegingstoestellen. De ideale oplossing voor jou en je gezin.

Je fiets mag maximaal 1 jaar oud zijn bij het afsluiten van de fietsverzekering, maar je mag de fietsverzekering wel verschillende jaren laten doorlopen.

Fietsen

 • Gewone fiets: dames/herenfiets, tandem, mountainbike, driewieler, racefiets, bakfiets, ligfiets, …
 • Elektrische fiets: met trapondersteuning tot 25 km/h.
 • Speedpedelec: met trapondersteuning tot 45 km/h, zonder de mogelijkheid om meer dan 25 km/h autonoom te rijden.

Voortbewegingstoestellen

 • Zonder motor: alle voorbewegingstoestellen aangedreven door mankracht die je niet kunt verzekeren in je verzekering BA auto vallen in deze categorie. Bijvoorbeeld een gewone step.
 • Met motor: alle voorbewegingstoestellen die autonoom kunnen rijden tot maximum 25 km/h zoals bijvoorbeeld een elektrische step, monowheel, hoverboard of segway.

Tip: je tandem, ligfiets, hoverboard of segway kun je ingeven in het aankoopproces door ‘andere’ te selecteren.

Kies voor extra bescherming met onze Ongevallenverzekering

Ben jij of een van je gezinsleden gewond geraakt tijdens een ongeval? Dan dekken we de kosten van je lichamelijke schade. Met onze ongevallenverzekering ‘Veilig Gevoel - In het verkeer’ bescherm je jezelf en je gezin tegen materiele schade bij een verkeersongeval. En dit niet alleen als fietser maar ook op de tram, bus, trein, te voet of zelfs als bestuurder van een auto. Zodra je je op de openbare weg begeeft, ben je beschermd.   

Let op: fiets je off-road of is er geen vervoermiddel betrokken bij het ongeval? Dan betalen wij niet.

Interesse in de ongevallendekking van onze ‘Veilig Gevoel - In het verkeer’? Kijk zeker na of je nog geen andere verzekering voor persoonlijke ongevallen hebt. 

Ben je niet zeker of je al een gelijkaardige verzekering hebt of wil je een ruimere ongevallendekking waarbij je bijvoorbeeld ook verzekerd bent thuis of tijdens het sporten? Of wens je hogere verzekerde kapitalen? Neem dan contact op met je makelaar.

Bekijk de IPID-fiche en de Algemene Voorwaarden van de ongevallenverzekering Veilig Gevoel.

Hoe kun je fietsen verzekeren als kleine onderneming?

Heb je een kleine onderneming met fietsen/voortbewegingstoestellen voor jezelf  en/of voor je collega's? In onze elektrische fietsverzekering kun je tot 10 fietsen of voortbewegingstoestellen verzekeren.

Kun je als ondernemer BTW terugkrijgen? Bezorg ons dan de aankoopwaarde van de fietsen exclusief BTW. De premie van jouw fietsverzekering wordt berekend op dat bedrag. Bij schade wordt dan ook een bedrag exclusief BTW vergoed. De ongevallenverzekering ‘Veilig Gevoel - In het verkeer’ is niet beschikbaar voor kleine ondernemingen. Voor een oplossing op maat kun je steeds contact opnemen met je makelaar.

Bereken nu je premie
Veelgestelde vragen
1. Is een elektrische fietsverzekering verplicht?

Heb je een elektrische fiets die sneller gaat dan 25 km per uur zonder dat je hoeft te trappen? Dan ben je verplicht een verzekering te nemen.

De wet legt geen verzekeringsverplichtingen op voor gewone fietsen. Hoewel je niet verplicht bent om voor een gewone fiets een verzekering af te sluiten, kun je bij Baloise toch kiezen voor extra bescherming.

2. In welke landen is mijn fietsverzekering geldig?

Met Cycle Safe Plus ben je verzekerd in alle landen van Europa.

3. Wanneer en hoe moet ik betalen?

Onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus is een verzekering die je zelf online afsluit. Je betaalt de premie wanneer je de elektrische fietsverzekering afsluit. Dat wil zeggen dat er op het einde van het aankoopproces gevraagd zal worden om de betaling uit te voeren. Die betaling gebeurt online met een geldige krediet- of debetkaart in een beveiligde omgeving.

 • Kredietkaart: maandelijkse of jaarlijkse betaling
 • Debetkaart: jaarlijkse betaling

Koos je voor een jaarlijkse betaling? Dan zal je jaarlijks via mail gevraagd worden om de betaling opnieuw in orde te maken. Zo blijf je verzekerd.

Let op: een manuele betaling via overschrijving is niet mogelijk. 

 

4. Wat is een mobiliteitsgarantie?

Wanneer je jouw elektrische fiets door een ongeval, pech of diefstal tijdelijk niet meer kunt gebruiken, zorgen wij ervoor dat je toch dagelijks vlot op je bestemming raakt. Kies zelf de mobiliteitsoplossing die het beste bij je past:

 • Een vervangfiets
 • Een mobiliteitsbudget tot 200 EUR waarmee je zelf je vervoer kiest, elke dag opnieuw. Stap je op de bus, trein, tram, deelstep of in de taxi, … of waarom niet een combinatie? Elke traject is immers anders. Met het budget dat voorzien is in je elektrische fietsverzekering, betaal je eenvoudig via de handige webtool Moveasy. Zo blijf je overal en altijd onderweg.

Hoe werkt het?

Je doet bij schade of bij diefstal aangifte bij Baloise Assistance. Nadien heb je 2 opties: ofwel kies je voor een vervangfiets (dat kan als de herstelling van je fiets langer dan 24u zal duren) die je kunt gebruiken tot 7 dagen na je aangifte. Ofwel kies je voor het mobiliteitsbudget. Dat budget geldt tot 8 dagen na je aangifte. Om het budget te activeren, geef je jouw gsm-nummer door aan Baloise Assistance. Nadien ontvang je per sms een weblink van Moveasy. Met een gepersonaliseerde token kun je vervolgens inloggen op de weblink. Ben je ingelogd? Dan kun je gebruikmaken van het mobiliteitsbudget dat voor jou voorzien is.

​​​​​​​Met het budget kun je een beroep doen op verschillende vervoermiddelen afhankelijk van je af te leggen traject. Heb je geen smartphone om Moveasy te activeren? Dan moet je alle betaalbewijzen verzamelen en die achteraf indienen.

5. In het keuzemenu bij soort fiets staat ‘andere’. Welke fietsen en voortbewegingstoestellen vallen daaronder?

Wil je een fietsverzekering voor je tandem, ligfiets, hoverboard of segway? Dan kies je in het aankoopproces voor ‘andere’.

6. De ongevallenverzekering ‘Veilig Gevoel - In het verkeer’ verzekert mij niet alleen op de fiets in het verkeer. Hoe komt dat?

Onze mobiliteit wordt steeds flexibeler. Een traject leg je soms met verschillende voertuigen af. Om tegemoet te komen aan deze manier van reizen biedt Baloise je met ‘Veilig Gevoel - In het verkeer’ je niet alleen bescherming bij fietsongevallen, maar bij elk verkeersongeval op de openbare weg. Of je nu op dat moment fietst, op de bus, tram of trein zit, wandelt of met de wagen rijdt, je blijft op elk moment verzekerd tegen ongevallen. 

Let wel: Baloise komt enkel tussen bij ongevallen op de openbare weg. Als je dus bijvoorbeeld off-road of op een privédomein fietst met je mountainbike, ben je niet verzekerd. 

7. Hoeveel bedraagt de franchise voor mijn fiets?

Om onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus tegen een mooie prijs te kunnen aanbieden, kozen we ervoor om geen kleinere schade en herstellingen te verzekeren. Alle schade die onder de franchise valt, is uitgesloten uit de elektrische fietsverzekering. Voor mountainbikes en racefietsen geldt wel een franchise in het geval van diefstal.

Het totale bedrag van jouw franchise kun je terugvinden op je Bijzondere Voorwaarden.

Wil je nog bijkomende informatie over de franchise? Neem dan contact op met je makelaar.

8. Zijn mijn accessoires/toebehoren ook verzekerd?

Alles wat op of aan je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel is vastgemaakt en jouw eigendom is, is standaard tot 200,00 EUR inclusief BTW meeverzekerd in onze elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus. Denk bijvoorbeeld aan je bagagetassen, je fietskar, je fietskinderstoeltje, je fiets-gps, je fietscomputer. Ook je fietshelm en die van jouw passagier zijn meeverzekerd. 

Is jouw toebehoren of accessoire meer waard dan 200,00 EUR inclusief BTW? En wil je de volledige waarde mee verzekeren? Dan kan dat ook. Je kunt eenvoudig de verzekerde waarde verhogen met de aankoopwaarde van dat toebehoren of accessoire.  

9. Wat moet ik doen als mijn elektrische fiets gestolen werd?

Zodra je de diefstal hebt vastgesteld, leg je klacht neer bij de politie. Zonder het bewijs van die aangifte betalen wij niet. Bezorg ons ook alle sleutels van het slot van je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel. Als je die ook niet meer hebt, moet je ons eveneens een bewijs van aangifte van de politie bezorgen.

Via jouw klantenzone op e.Baloise kun je online de diefstal aan ons doorgeven. Wij doen er alles aan om je dossier zo snel mogelijk te behandelen. 

Als je nog vragen hebt over de schadeaangifte, neem je best contact op met je makelaar

Lees ook onze tips om fietsdiefstal te voorkomen

10. Wat is het model van mijn elektrische fiets?

Vragen we bij het afsluiten van je elektrische fietsverzekering naar het model van je elektrische fiets? Dan bedoelen we het nummer of de naam die de fabrikant geeft aan de fiets. Bijvoorbeeld: Trek (merk) en rail 9.8 (model). Het gaat dus niet om het type van fiets, zoals bijvoorbeeld een stadfiets of e-bike.

11. Waarom moet ik de aankoopfactuur van mijn elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel uploaden en waar kan ik dat doen?

Na de online-aankoop van een e.Baloise-product krijg je automatisch toegang tot een persoonlijke klantenzone. Je kiest een e-mailadres en een wachtwoord om in te loggen. 

Heb je een elekrische fietsverzekering afgesloten? Dan ontvang je na je aankoop een e-mail met de vraag om de aankoopfactuur van je elektrische fiets of voortbewegingstoestel te uploaden. De factuur is namelijk belangrijk bij de afhandeling van een schadegeval. Heb je schade? Dan bewijst de aankoopfactuur de waarde en de aankoopdatum van je elektrische fiets, speed pedelec of voortbewegingstoestel. Als er geen factuur voorhanden is, dan zullen we niet kunnen uitbetalen.

Heb je je factuur nog niet geüpload? Dan kun je dat nog steeds doen via je klantenzone. Log in met het e-mailadres en wachtwoord dat je gekozen hebt.

12. Ik heb geen betalingsbewijs ontvangen na het betalen van mijn verzekering. Wat nu?

Je verzekeringsdocumenten dienen als je betalingsbewijs. Je vindt jouw documenten terug in je klantenzone.

13. Mijn elektrische fiets mag niet ouder zijn dan 1 jaar. Mag mijn elektrische fietsverzekering dan doorlopen na het eerste jaar?

Zeker en vast! 

Je elektrische fiets moet jonger zijn dan 1 jaar op het moment dat jij de elektrische fietsverzekering Cycle Safe Plus afsluit, maar een lopende Cycle Safe Plus-fietsverzekering blijft ook de jaren nadien bescherming bieden voor je fiets.

14. In sommige Baloise-producten zit al fietsbijstand inbegrepen. Wat is het verschil met de fietsverzekering Cycle Safe Plus?

Het klopt dat in de familiale verzekering Gezin Select fietsbijstand (inclusief diefstal) zit. Ook in je brandverzekering Woning Select kun je via de keuzeverzekering Diefstal en vandalisme je fiets laten verzekeren. 

Maar onze fietsverzekering Cycle Safe Plus biedt een totaalpakket met Omnium inclusief diefstalverzekering, gratis bijstand én een mobiliteitsgarantie tot 7 dagen!

Bovendien kun je ook gemakkelijk nog de ongevallenverzekering Veilig Gevoel toevoegen aan je fietsverzekering Cycle Safe Plus. Alles is dus verzekerd binnen 1 fietsverzekering.

Je sluit de fietsverzekering Cycle Safe Plus trouwens heel gemakkelijk zelf online af en nadien kun je alle documenten terugvinden op je persoonlijke klantenzone op e.Baloise.be. En kun je vanuit die klantenzone ook heel gemakkelijk je schade-aangifte doen, indien nodig.

15. Wat is de maximale aankoopwaarde van een fiets of voortbewegingstoestel?

Het maximaal te verzekeren bedrag is 10.000 EUR.

10.000 EUR is de onderschrijvingslimiet. Duurdere fietsen komen dus niet in aanmerking om verzekerd te worden via Cycle Safe Plus.

Als je grote kortingen hebt ontvangen bij de aankoop van jouw fiets, dan ben je enkel verzekerd voor het betaalde bedrag. We betalen nooit meer terug dan het betaalde bedrag.

Bedraagt je fiets  meer dan 10.000 euro en wil je deze toch verzekeren? Neem dan contact op met je makelaar.

Let wel: er is een afschrijving van 1 % per maand vanaf de 13e maand na aankoop van de fiets. Dat is de enige afschrijvingsvoorwaarde. Die afschrijving wordt toegepast zolang de verzekering loopt.

16. Hoe meld je je aan bij e.Baloise?
 • Je hebt nog geen e.Baloise-verzekering:
  Je moet eerst een verzekering kopen. Pas dan krijg je toegang tot de klantenzone van e.Baloise. Na het nemen van de verzekering, ontvang je een activatiemail. Via die e-mail kun je een account met bijbehorend paswoord aanmaken.
 • Je kocht een eerste verzekering maar maakte geen account aan binnen 24 uur (zoals gevraagd in de activatiemail):  via de functie ‘forgot password’ kun je zelf alsnog een account aanmaken en een paswoord instellen.
 • Je nam een verzekering, had ooit toegang tot de klantenzone van e.Baloise maar je kent je paswoord niet meer: via de functie ‘forgot password’ kun je zelf je paswoord opnieuw instellen.
 • Je nam een verzekering, had ooit toegang tot de klantenzone van e.Baloise maar hebt nu een nieuw e-mailadres: je logt in met je oude e-mailadres en paswoord. In de klantenzone kun je zelf jouw gegevens wijzigen en dus ook het nieuwe e-mailadres opgeven.  Daarna log je uit, om vervolgens opnieuw in te loggen met je nieuwe e-mailadres en oude paswoord.  Je e-mailadres werd gewijzigd en stroomt automatisch door naar de andere toepassingen (backoffice, fototool, cybertool, …).
Downloads
IPID Fiche Cycle Safe Plus particulieren (B9106) pdf - 162 KB IPID fiche Cycle Safe Plus Ondernemingen (B9116) pdf - 161 KB Algemene Voorwaarden Cycle Safe Plus (B9066) pdf - 188 KB Algemene Voorwaarden Baloise Assistance Cycle Safe Plus (B9129) pdf - 140 KB
Wil je een elektrische fietsverzekering afsluiten?

Fietsverzekering Cycle Safe Plus is een omniumverzekering en een bijstandsverzekering van Baloise en Europ Assistance. Het is een jaarcontract onderworpen aan het Belgisch recht. Baloise en Europ Assistance zijn Belgische verzekeringsondernemingen. 

Wil je een verzekering afsluiten? Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct, en onze Algemene Voorwaarden om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming vóór de aankoop van, inschrijving op, toetreding tot, aanvaarding, ondertekening of onderschrijving van de fietsverzekering. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Baloise en Europ Assistance bieden hun klanten het hoogste beschermingsniveau volgens de categorie ‘niet-professionele cliënt’. Heb je klachten? Laat het ons weten per brief: klachtendienst, City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen, telefonisch (+32 78 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be)  Biedt dit geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel. Voor een klacht over een onlinedienst, kun je ook terecht op de website voor Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Je kunt je klacht ook richten aan Europ Assistance Belgium per brief naar: Europ Assistance, ter attentie van de Complaints Officer – Kantersteen 47 – 1000 Brussel of via mail naar complaints@europ-assistance.be of telefonisch op het nummer 02 541 90 48, van maandag tot donderdag, van 10h00 tot 12h00 en van 14h00 tot 16h00.

Lees ons advies rond het thema Fietsen
Makelaar zoeken