Gezin

Familiale verzekering berekenen

Speel op veilig
Gezin Select vergoedt de schade die jij en je huisgenoten veroorzaken aan anderen.
Haftpflicht
Onze familiale verzekering vergoedt de schade die jij en je huisgenoten veroorzaken aan anderen. Of je nu wandelt of fietst, op bezoek bent bij familie of vrienden, of op reis gaat. Dát geeft pas een gevoel van zekerheid. Zeker omdat je kunt rekenen op hoge verzekerde bedragen en ruime dekkingen.

Speel op veilig

Voordelen

  • Wereldwijde bescherming
  • Voor jou, je partner, je kinderen en je huisdieren
  • Gratis fietsbijstand voor het hele gezin
  • Elektrische fiets automatisch verzekerd  (max. 45 km/h en enkel trapondersteuning)
  • Korting voor alleenstaanden en 60-plussers

Let op!

Gezin Select betaalt in volgende situaties niet.

  • Iemand van je gezin heeft met opzet schade veroorzaakt. En die persoon is 16 jaar of ouder.
  • Iemand van je gezin was dronken en heeft schade veroorzaakt. En die persoon is 18 jaar of ouder.

BEREKEN NU JE PREMIE!

Je weet hoe snel een ongeval gebeurd is

Gezin Select, beter gekend als de ‘familiale verzekering’, vergoedt de schade die jij en je huisgenoten veroorzaken aan anderen.

Bijvoorbeeld je zoontje die tijdens een partijtje voetbal de ruit van de buurman aan diggelen schopt. De scherven zijn snel opgeveegd, maar wie betaalt de kosten?

Is de familiale verzekering een verplichte verzekering?

Neen, maar het is een absolute aanrader voor iedereen. Want ze vergoedt alle schade die jij, je kinderen, huisgenoten en huisdieren in hun vrije tijd veroorzaken aan anderen.

Wacht niet tot je kinderen hebt om een familiale verzekering af te sluiten want ook volwassenen kunnen een ongeval veroorzaken!

Vraag het aan je makelaar

Baloise Insurance biedt haar producten aan via een uitgebreid netwerk van professionele bemiddelaars. Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is hij de beste garantie om onze klanten uitstekend advies te verlenen.

>> Makelaar zoeken

BEREKEN NU JE PREMIE!

Wil je een polis nemen?

Gezin Select is een familiale verzekering van Baloise Insurance. Die verzekering is onderworpen aan Belgisch recht. De overeenkomst duurt een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.