FR NL
Gezin Gezinsplan: jouw voordeel
Gezinsplan

Een Gezinsplan van Baloise bundelt gratis jouw verzekeringspolissen en die van je gezinsleden. Zo krijg je een duidelijk overzicht.

Jouw veiligheid is onze zorg. Daarom hebben we het Gezinsplan uitgerust met een Safety Pack, een voordelenpakket dat je het leven veilig en gemakkelijk maakt.

Met een Gezinsplan bundel je jouw persoonlijke verzekeringspolissen voor particulieren. Ben je een ondernemer? En wil je jouw professionele verzekeringspolissen bundelen? Dan bieden wij je het KMO-Plan.<Let op: om alle voordelen te kunnen genieten, moet het Gezinsplan minstens uit drie polissen bestaan waarvan minstens één BA Motorvoertuigen en één Brandverzekering particuliere risico’s. Daarnaast kies je nog minstens een van deze verzekeringen: BA Familiale, Ongevallen Privéleven en verkeer of Huispersoneel.

Safety Pack
BOB-waarborg

Je kent ‘BOB’: de nuchtere bestuurder die andere mensen veilig naar huis kan rijden. Maar ook hij kan een ongeval veroorzaken. Baloise verzekert de gezinsleden voor voertuigschade veroorzaakt ‘als BOB’ (jij of een gezinslid brengt een derde in zijn voertuig naar huis) of voor voertuigschade veroorzaakt ‘door BOB’ (een derde brengt jou of een gezinslid met jouw voertuig naar huis). 

Neem jij je verantwoordelijkheid? Dan zorgen wij ervoor dat je correct verzekerd bent.

CrashStickers

Een ongeval komt altijd ongelegen. En brengt vaak stress met zich mee: zijn er gewonden, wat is de schade, je moet dringend op een afspraak zijn, … Bovendien moet je kalm genoeg blijven om – samen met de tegenpartij – de nodige documenten in te vullen ...

Daarom bezorgt Baloise haar klanten stickers waarmee het aanrijdingsformulier in een mum van tijd kan worden ingevuld. Ze werden immers voorbedrukt met alle administratieve gegevens van de verzekeringnemer (naam, adres, maar ook het polisnummer, de makelaar, enz). Zo kan men zich na een ongeval op belangrijkere zaken concentreren.

Geen franchise

Wij laten je franchise vallen zowel in Omnium Safe 1 als in Woning Select als dit contract één jaar schadevrij was en het schadebedrag hoger is dan de franchise.

Budgetplan

Je kunt opteren voor een maandelijkse premiebetaling door te kiezen voor een Budgetplan. Voor klanten met een Gezinsplan met Safety Pack worden hiervoor geen extra kosten aangerekend.  

Wat moet je weten?

Om deze voordelen te genieten, bestaat het Gezinsplan uit minstens drie van de volgende vijf risico's:

Het moet ook minstens 1 polis BA Motorvoertuigen en 1 polis Brand Particuliere Risico's bevatten.

De exacte voorwaarden en modaliteiten vind je terug in de Algemene en Bijzondere Voorwaarden of je vraagt ernaar bij jouw makelaar.

Makelaar zoeken
Downloads
Algemene Voorwaarden Gezinsplan pdf - 66 KB
Wil je een polis nemen?

Gezinsplan is een bundeling van meerdere verzekeringscontracten van Baloise. Alle verzekeringen in het Gezinsplan zijn onderworpen aan Belgisch recht. Het zijn verzekeringen van onbepaalde duur die jaarlijks stilzwijgend verlengd worden. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je een klacht? Laat het ons weten per e-mail via klacht@baloise.be, www.baloise.be/klachten, per brief of telefonisch 078 15 50 56. Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: info@ombudsman-insurance.be, www.ombudsman-insurance.be, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, 02 547 58 71.