event-safe-iconen

Evenementenverzekering Event Safe

Bescherm jezelf en je vrijwilligers: denk aan een evenementenverzekering

Je houdt ervan om evenementen te organiseren, bijvoorbeeld om geld in te zamelen voor je vzw of om je buren beter te leren kennen tijdens een gezellige straatbarbecue. Maar wat als er iets misloopt tijdens je evenement? Misschien geraakt iemand van de aanwezigen of van de vrijwilligers gekwetst of is er schade aan materiaal of aan de zaal. De organisatie wordt dan verantwoordelijk gesteld.  Dus of je nu een particulier persoon, een vereniging of vzw bent, als je een evenement organiseert, dan neem je best ook een evenementenverzekering om jezelf en je vrijwilligers te beschermen.

Event Safe bestaat standaard uit de verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid, maar voor de rest kun je jouw evenementenverzekering helemaal zelf samenstellen. Ook de periode waarin Event Safe geldt kies je zelf. Jouw keuzes worden vermeld in de Bijzondere Voorwaarden.

Lees altijd aandachtig de IPID-fiche en de Algemene Voorwaarden alvorens je evenementenverzekering af te sluiten.

Ontdek Event Safe via onze leuke animatievideo

Verzekeringen Event Safe

Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid

Persoonlijke Ongevallen

Rechtsbijstand door Euromex

Vindt je evenement plaats in een zaal? Voeg dan deze 2 verzekeringen toe aan je evenementenverzekering Event Safe:

Objectieve Aansprakelijkheid Brand en Ontploffing

Schade aan zaal

event-safe-fuif

Bereken je premie online

Je kunt de premie van je evenementenverzekering gemakkelijk in enkele minuten online berekenen

(Lees altijd eerst aandachtig de hele pagina.)

Veelgestelde vragen

1. Is het nemen van een evenementenverzekering verplicht?

2. Is een evenementenverzekering nuttig wanneer dit niet wettelijk verplicht is?

3. Wanneer ben je aansprakelijk?

4. Wie kan een evenementenverzekering afsluiten?

5. Voor welke periode geldt de evenementenverzekering?

7. Is er een franchise in Event Safe?

Wil je een evenementenverzekering afsluiten?

De evenementenverzekering Event Safe is een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering van Baloise Insurance en een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Deze evenementenverzekering heeft een looptijd van maximaal 1 maand. De looptijd van de verzekering is afhankelijk van de duurtijd van het evenement. Het is een contract onderworpen aan het Belgisch recht. Baloise Insurance en Euromex zijn Belgische verzekeringsondernemingen. Wil je een verzekering afsluiten? Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct , en onze Algemene Voorwaarden om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming vóór de aankoop van, inschrijving op, toetreding tot, aanvaarding, ondertekening of onderschrijving van de polis. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten i.v.m. je evenementenverzekering?

Baloise Insurance en Euromex bieden hun klanten het hoogste beschermingsniveau volgens de categorie ‘niet-professionele cliënt’. Heb je klachten? Laat het ons weten per brief (klachtendienst, City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen), telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Voor klachten in het kader van de rechtsbijstandsverzekering per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). of via telefoon (03 451 44 45). Biedt dit geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen:www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel. Voor een klacht over een onlinedienst, kun je ook terecht op de website voor Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/