FR NL
Wij verzekeren zoals jij onderneemt

Bij Baloise weten we dat ondernemen
gelijk staat aan risico’s nemen. Daarom
ontzorgen wij je graag met een
verzekeringspakket op maat. Bekijk onze
verschillende opties hieronder of laat je
contacteren door een makelaar voor
persoonlijk advies.

Laat een makelaar mij contacteren

Of je nu een zelfstandige in hoofd- of bijberoep bent, een vrij beroep hebt of als consultant werkt, bij ons ben je aan het juiste adres voor al je verzekeringen.

Ontdek ons aanbod

Heb je personeel? Of zijn er bedrijfsvoertuigen? En heb je een bedrijfsgebouw? Bij het runnen van je eigen zaak komt heel wat kijken. Ontdek hier al onze verzekeringen op maat van jouw KMO.

Ontdek ons aanbod

Wij voorzien maatoplossingen voor je bedrijfsverzekeringen. Ontdek ook wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op vlak van preventie en risk advice.

Ontdek ons aanbod
Een netwerk van professionele verzekeringsmakelaars

Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is je makelaar de beste garantie om uitstekend advies te krijgen.

Hij helpt je met

  • de aangifte van schade
  • advies op maat over verzekeringsoplossingen
  • vragen over jouw verzekeringen of dossier
Laat een makelaar mij contacteren

Duurzaamheid betekent voor ons dat we op een verantwoorde en toekomstgerichte manier zakendoen en focussen op de meerwaarde die we creëren met ons dagelijks werk.

Meer over duurzaamheid

Wij zijn een verzekeraar met een hart voor sport. We zijn het hele jaar door dé partner in de koers: op de weg, in het veld en op de piste. Maar onze interesse en ons engagement gaat verder dan dat.

Meer over sportsponsoring

Baloise is meer dan enkel een verzekeringsmaatschappij. We willen in de samenleving namelijk onze maatschappelijke rol opnemen en een antwoord bieden op de nieuwe uitdagingen die op ons afkomen.

Meer over CSR
Wij verzekeren zoals jij onderneemt

Baloise laat zes ondernemers aan het woord. Ondernemers die actief zijn in totaal verschillende sectoren, maar wel één ding gemeen hebben: ze omringen zich met goede partners. Partners die hen ontzorgen, waardoor zij zich 100 % kunnen focussen op hun bedrijf. De baseline van de campagne luidt: Wij verzekeren zoals jij onderneemt.

Ontdek onze ondernemers

Neem contact op met een makelaar. Hij geeft de beste service en advies. Heb je nog geen makelaar? Via onderstaande link kan je je makkelijk laten contacteren door een makelaarskantoor in je buurt.

Laat een makelaar mij contacteren
Verzekeringsadvies en nieuws van Baloise
Laat meer zien