Baloise rondt aankoop Fidea af

Op 15 april 2019 kondigde de Zwitserse Baloise Group de overname aan van de Belgische verzekeraar Fidea nv voor 480 miljoen euro. Na goedkeuring door alle relevante autoriteiten is deze overname nu afgerond. Met de overname versterkt Baloise, dat in België onder de merknaam Baloise Insurance opereert, aanzienlijk haar vijfde plaats op de Belgische markt in het segment van schadeverzekeringen.

meer lezen

Verzekeraar Baloise Insurance helpt Belgen te stoppen met roken

Het is de eerste keer dat een verzekeraar in België gespecialiseerde begeleiding aanbiedt om te stoppen met roken. Via haar onlinegezondheidsplatform B-Tonic focust Baloise Insurance nu ook op mentale gezondheid, nadat het vorig jaar coaching op vlak van fysieke gezondheid introduceerde.

meer lezen

Baloise neemt Belgische verzekeraar Fidea over

De Zwitserse Baloise Group koopt de Belgische verzekeraar Fidea van het Chinese Anbang en versterkt hiermee aanzienlijk haar positie in België.

meer lezen

Verzekeringen: Bereken uw premie

Goedkope autoverzekering voor veilige en milieuvriendelijke wagens

Is uw auto uitgerust met parkeersensoren, aanrijdingswaarschuwing, voetgangersdetectie of aandachts- en remhulpsystemen?

Dan betaalt u bij Baloise Insurance minder voor uw autoverzekering. U krijgt extra korting als u met een hybride of elektrische wagen rijdt!

meer lezen

Brandverzekering: woning & inboedel

De polis Woning Select beschermt u tegen tal van risico's: waterschade, schade door stookolie, storm-, hagel- en sneeuwschade, glasbreuk en natuurrampen.

Bereken uw premie

De 24/7 bescherming voor het hele gezin

Verzekert u uw hele gezin of enkel uzelf? U bepaalt voor welke ongevallen u zich wilt verzekeren. U bepaalt hoe wij voor de schade betalen. De keuze is aan u!

Bereken uw premie

Familiale Verzekering op uw maat

Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Of u nu wandelt of fietst, op bezoek bent bij familie of vrienden, of op reis gaat.

Bereken uw premie

Schade aan je auto? Upload foto's en ontvang offertes!

Schade aan je auto en is de schade niet gedekt? Upload foto's en binnen 24u krijg je verschillende aanbiedingen van een hersteller uit ons erkend netwerk. 
Simpeler kan het niet, toch?

meer lezen

Ben jij onze volgende Management trainee?

(Bijna) afgestudeerd?
Heb je de ambitie om snel de volgende stap in je carrière te zetten?

Solliciteer nu!

Sparen en Beleggen

safer-life-koppel

Ongeval? Ziekte?

Bescherm uw inkomen. U heeft nog een lange financiële weg af te leggen. Wat als u morgen getroffen wordt door een ongeval of langdurige ziekte?

Meer lezen
pensioensparen

Pensioensparen

Uw levensstandaard behouden, ook na uw pensioen? Denk vooruit en bescherm uw inkomen.

meer lezen

Beleggingsfondsen

U krijgt uit­zicht op een hoger ren­de­ment; be­leg­gings­fond­sen bie­den tal van voor­de­len.

Meer lezen

Primeur in België Baloise Insurance verzekert drones voor medisch transport

Baloise Insurance gaat als eerste verzekeraar in ons land het transport van medicatie, stalen en bloedproducten per drone verzekeren. De verzekeraar sloot zich zopas aan bij het Helicus Aero Initiative (HAI), een platform dat medisch dronetransport wil regelen. De partijen mikken om volgend jaar al testvluchten uit te voeren boven Antwerpen.

Lees meer

We beschermen je dierbaarste bezit, en daar hoort je gezondheid bij.

B-tonic is het online platform dat mensen helpt om hun persoonlijke doelen te realiseren op vlak van fysieke of mentale gezondheid.  

Je start met een grondige check-up, ontvangt een trainingsplan op maat en werkt op een verantwoorde manier naar je doel toe.

Jij kiest je doelstellingen, wij ondersteunen je.  Doeltreffend, toegankelijk en professioneel.

kies je uitdaging

Uw wettelijke bescherming

Baloise Insurance waakt over uw financiële veiligheid en leeft hierbij de wettelijke en reglementaire normen na, maar ook de deontologische en ethische regels.