Baloise Insurance koopt portefeuille schadeverzekeringen van Athora Belgium, Athora Belgium concentreert zich op levensverzekeringen

Baloise Belgium NV (‘Baloise Insurance’) gaat de portefeuille van schadeverzekeringen van Athora Belgium NV (‘Athora Belgium’) kopen voor 60 miljoen EUR (zonder overdracht van eigen vermogen) (de 'Transactie'). Athora Belgium concentreert zich op levensverzekeringen, de activiteit waar het traditioneel zeer sterk staat en toonaangevend is in de markt. Baloise Insurance neemt zo meer dan 360.000 verzekeringspolissen en ongeveer 160 medewerkers over en behoort na de overname tot de Belgische top 4 op het vlak van schadeverzekeringen. De verwachting is de transactie te kunnen afronden in de loop van het tweede kwartaal van 2020, onderhevig aan goedkeuring.

meer lezen

Ken jij je inkomen bij ziekte of ongeval?

Nee? Dat is niets om je voor te schamen. Want 8 op de 10 Belgen weten het ook niet. Dat blijkt uit een studie op vraag van Baloise Insurance bij duizend Belgen. Daarom lanceren wij met de medewerking van de KU Leuven het platform Gonna.be. Hier bereken je snel en eenvoudig wat je verdient bij langdurige afwezigheid.

Meer weten? www.gonna.be

"Acht op de tien Belgen kennen inkomen niet bij ziekte of ongeval."

Baloise Insurance en de KU Leuven slaan de handen in elkaar om alle Belgen meer inzicht te geven in hun financiële situatie.

Een onderzoek uitgevoerd door Indiville op vraag van de verzekeraar bij duizend landgenoten toont aan dat de gemiddelde Belg zeer weinig weet over zijn eigen financiële toestand en toekomst. 

Lees het persbericht

Verzekeringen: Bereken uw premie

Goedkope autoverzekering voor veilige en milieuvriendelijke wagens

Is uw auto uitgerust met parkeersensoren, aanrijdingswaarschuwing, voetgangersdetectie of aandachts- en remhulpsystemen?

Dan betaalt u bij Baloise Insurance minder voor uw autoverzekering. U krijgt extra korting als u met een hybride of elektrische wagen rijdt!

meer lezen

Brandverzekering: woning & inboedel

De polis Woning Select beschermt u tegen tal van risico's: waterschade, schade door stookolie, storm-, hagel- en sneeuwschade, glasbreuk en natuurrampen.

Bereken uw premie

De 24/7 bescherming voor het hele gezin

Verzekert u uw hele gezin of enkel uzelf? U bepaalt voor welke ongevallen u zich wilt verzekeren. U bepaalt hoe wij voor de schade betalen. De keuze is aan u!

Bereken uw premie

Familiale Verzekering op uw maat

Onze familiale verzekering vergoedt de schade die u en uw huisgenoten veroorzaken aan anderen. Of u nu wandelt of fietst, op bezoek bent bij familie of vrienden, of op reis gaat.

Bereken uw premie

Schade aan je auto? Upload foto's en ontvang offertes!

Schade aan je auto en is de schade niet gedekt? Upload foto's en binnen 24u krijg je verschillende aanbiedingen van een hersteller uit ons erkend netwerk. 
Simpeler kan het niet, toch?

meer lezen

Ben jij onze volgende Management trainee?

(Bijna) afgestudeerd?
Heb je de ambitie om snel de volgende stap in je carrière te zetten?

Solliciteer nu!

Sparen en Beleggen

safer-life-koppel

Ongeval? Ziekte?

Bescherm uw inkomen. U heeft nog een lange financiële weg af te leggen. Wat als u morgen getroffen wordt door een ongeval of langdurige ziekte?

Meer lezen
pensioensparen

Pensioensparen

Uw levensstandaard behouden, ook na uw pensioen? Denk vooruit en bescherm uw inkomen.

meer lezen

Beleggingsfondsen

U krijgt uit­zicht op een hoger ren­de­ment; be­leg­gings­fond­sen bie­den tal van voor­de­len.

Meer lezen

Primeur in België Baloise Insurance verzekert drones voor medisch transport

Baloise Insurance gaat als eerste verzekeraar in ons land het transport van medicatie, stalen en bloedproducten per drone verzekeren. De verzekeraar sloot zich zopas aan bij het Helicus Aero Initiative (HAI), een platform dat medisch dronetransport wil regelen. De partijen mikken om volgend jaar al testvluchten uit te voeren boven Antwerpen.

Lees meer

We beschermen je dierbaarste bezit, en daar hoort je gezondheid bij.

B-tonic is het online platform dat mensen helpt om hun persoonlijke doelen te realiseren op vlak van fysieke of mentale gezondheid.  

Je start met een grondige check-up, ontvangt een trainingsplan op maat en werkt op een verantwoorde manier naar je doel toe.

Jij kiest je doelstellingen, wij ondersteunen je.  Doeltreffend, toegankelijk en professioneel.

kies je uitdaging

Uw wettelijke bescherming

Baloise Insurance waakt over uw financiële veiligheid en leeft hierbij de wettelijke en reglementaire normen na, maar ook de deontologische en ethische regels.