De eerste stap om risico's te verzekeren

BA Bedrijven

BA Bedrijven

Als bedrijfsleider wil je je onderneming optimaal beschermen. In eerste instantie gaat het dan om je aansprakelijkheid. De minste fout kan soms ernstige gevolgen hebben en schade aan derden veroorzaken.

Gewapend tegen een cyberaanval

Cyberverzekering

Cyberverzekering bedrijven

Digitalisering heeft veel voordelen, maar brengt ook gevaren met zich mee. Onze cyberverzekering Cyber Safe Bedrijven kan de nodige bescherming bieden wanneer de preventie heeft gefaald.

Tienjarige aansprakelijkheid

Tienjarige aansprakelijkheids-verzekering

BA Tienjarige biedt een totaaloplossing voor zowel bouwheer, totaalaannemer als aannemer. Zij zijn beschermd conform de wet voor schade gelinkt aan de gesloten ruwbouw voor gebouwen bestemd voor particuliere bewoning.

Specifieke aandacht voor je goederen en eigendom

Handel Plus

Een goede brandverzekering is essentieel om ook uw bedrijfsgebouw te beschermen. Handel Plus biedt de formule om je gebouw en inhoud te verzekeren. Maar ook bescherming tegen diefstal of een verzekering voor zaken die zich buiten het bedrijfsgebouw bevinden zijn mogelijk.

Lees meer

Verzekering machinebreuk

Een ernstig mechanisch of elektronisch probleem kan een grote financiële impact hebben op je productie of handelsactiviteiten. Vele bedrijven zijn bijvoorbeeld erg afhankelijk van machines. Als die machines plots beschadigd raken, kan dat zware financiële gevolgen hebben. De polis Machinebreuk kan daarom de nodige zekerheid bieden en je machines verzekeren voor defect, schade of verlies.

Lees meer
Machinebreukverzekering
Elektronicaverzekering

Elektronica

Ook hardware en software vragen meestal om een grote financiële inspanning en zijn essentieel voor vele bedrijven. Met de allriskverzekering Elektronica kun je elektrische of elektronische toestellen als computers, betaalterminals of telefooninstallaties verzekeren tegen elk verlies en onverwachte materiële schade.

Lees meer