Professioneel

Wagenpark

Ben je als ondernemer op zoek naar een geschikte autoverzekering voor al je bedrijfsvoertuigen? Dan biedt Baloise Insurance je verschillende mogelijkheden.

Bescherming van jouw werknemers en jouw bedrijfsvoertuigen

Bestuurdersverzekering

Autoverzekering

Bedrijfsvoertuigen, van personenwagens, lichte vrachtwagens (max. 3,5 t), minibussen tot tweewielers die jij en je werknemers gebruiken, verzekeren wij aan onze voorwaarden Mobility Safe 1.

Veilig de weg op met jouw vrachtwagens en werktuigen

Vrachtwagenverzekering

Vrachtwagenverzekering

Ga jij of gaat een van je werknemers de weg op met je vrachtwagen, trekker of rijdend werktuig? Dan kun je bij Baloise Insurance terecht voor een kwalitatieve en uitgebreide verzekering aan de voorwaarden Mobility Safe 2.

Safer Transport

Onder dit label ontwikkelde Baloise Insurance een bijzondere combinatie van verzekeringen met unieke oplossingen. Safer Transport is een antwoord op de uitdagingen en opportuniteiten van de transportsector.

Verzekering Vervoer Eigen Rekening

Verzekering vervoer eigen rekening

Voor vrachtwagens < 12 ton heb je de mogelijkheid om de lading te beschermen tegen beschadiging of diefstal met onze verzekering Vervoer van goederen over de weg voor eigen rekening.

Lees meer

Verzekering machinebreuk

Wanneer je niet enkel goederen vervoert maar ook je machines wil beschermen, dan kun je kiezen voor een verzekering machinebreuk. In combinatie met een omnium verzekert Machinebreuk Safe 2 de schade aan de toestellen die vast gemonteerd zijn op je voertuig en de meeneemheftrucks.

Lees meer
Verzekering Machinebreuk Safe 2
Uitgebreide Baloise Truck Assistance

Uitgebreide assistance

Je kunt de verzekering van je vrachtwagen ook nog uitbreiden met onze Uitgebreide Baloise Truck Assistance. Dan helpen wij je ook bij pech.

Lees meer

Bescherming tegen juridische geschillen

Je hebt een schadegeval met je bedrijfsvoertuig en er ontstaat een discussie met de tegenpartij? Dan kun je rekenen op juridische bescherming dankzij de rechtsbijstandverzekering Formule Supra. Wens je de ruimste juridische bescherming bij burgerlijke, strafrechtelijke en contractuele geschillen? Dan kies je voor Formule Safe Plus, een ‘alle risico’s’ rechtsbijstandsverzekering op maat van de transportsector.