Mobility Safe 1:<br/>Een autoverzekering op maat

Mobility Safe 1:
Een autoverzekering op maat

BA Motorvoertuig

Verzeker uw voertuig bij Baloise Insurance. 
Er is geen betere manier om uw voertuig te beschermen.

De verzekering BA Motorvoertuigen (Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) is wettelijk verplicht in België. Ze vergoedt de lichamelijke en materiële schade die u anderen met uw voertuig zou kunnen toebrengen.

Kies ook voor een omniumverzekering

De omniumverzekering vormt een aanvulling op de BA-verzekering en dekt bepaalde schade aan uw eigen voertuig. Of u nu gaat voor een nieuwe of tweedehandswagen, met Omnium Safe van Baloise Insurance krijgt u er meteen een stukje gemoedsrust bij.

Uw voordelen

  • Premieberekening op basis van de factuurprijs i.p.v. de cataloguswaarde
  • Gratis Baloise Assistance bij een ongeval met uw personenwagen of lichte vrachtwagen (max 3,5 t)
  • Extra service via onze erkende herstellers
  • Veilige wagen? Voordelige autoverzekering

Let op!

Mobility Safe 1 betaalt in sommige situaties niet.

  • U veroorzaakt de schade met opzet.
  • U veroorzaakt de schade doordat u dronken was.
  • U veroorzaakt schade terwijl u van de plaatselijke wetgeving niet met het voertuig mocht rijden.
  • U veroorzaakt schade door deelname aan snelheids-, regelmatigheids-, behendigheidsritten of dergelijke wedstrijden.

   

Wat te doen in geval van nood?

In geval van nood kunt u een beroep doen op onze gratis bijstandsservice. Zo brengen wij u en uw wagen in veiligheid bij een auto-ongeval. Ook in het buitenland.

Deze gratis service is voorbehouden voor klanten met een verzekering BA Motorvoertuigen of Omnium. Deze service is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

De contactgegevens vindt u terug op uw groene kaart of bel rechtstreeks naar

+32 3 870 95 70

Veilige wagen?
Goedkopere autoverzekering!

Bereken nu je autopremie

Kies voor extra bescherming

Bestuurdersverzekering

Voorziet verschillende dekkingen voor ieder ongeval dat lichamelijke schade met zich meebrengt, ongeacht of u in fout bent of niet.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandsverzekeraar Euromex staat u bij met raad en daad wanneer u te maken krijgt met een geschil in het kader van uw autoverzekering.

Hulp bij pech

Bij Baloise Insurance geniet u als klant alvast gratis bijstand bij een auto-ongeval. Wenst u ook hulp bij pech en andere voordelen? Dan kiest u voor onze completere bijstandsformule.

Vraag het aan uw bemiddelaar!

Baloise Insurance biedt haar producten aan via een uitgebreid netwerk van professionele bemiddelaars. Als verzekeringsexpert en onafhankelijk tussenpersoon is hij de beste garantie om onze klanten uitstekend advies te verlenen.

Vind een bemiddelaar in uw buurt

Mobility Safe 1 is een verzekering van financiële schade, een bijstandsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering van Baloise Insurance. Het is een jaarcontract onderworpen naar Belgisch recht. Wilt u een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om u grondig te informeren over uw wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw bemiddelaar.


Hebt u klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Biedt dit geen oplossing? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.