Je kocht een auto en bent nu op zoek naar een gepaste autoverzekering? Of het nu gaat over een tweedehandswagen of een nieuwe auto, met onze autoverzekering Mobility Safe 1 ga je goed verzekerd de baan op.

Baloise Insurance biedt een autoverzekering aan voor: 

Personenwagens

Als je kiest voor een autoverzekering van Baloise Insurance, dan kies je voor Mobility Safe 1.

Onze autoverzekering bestaat uit de standaardverzekering BA Motorrijtuigen. Die verzekering kun je verder aanvullen met onze extra keuzeverzekeringen Kleine of Grote Omnium, Verzekering Bestuurder, Rechtsbijstand en Uitgebreide Baloise Assistance.

Heb je geen idee welke verzekeringen het beste passen bij jouw auto? Raadpleeg dan je makelaar Hij bekijkt samen met jou wat de beste samenstelling is voor jouw autoverzekering.

BA Motorrijtuigen (standaardverzekering)

Veroorzaak je met jouw auto een verkeersongeval? En ben je in fout? En heeft iemand anders hierdoor schade of is hierdoor iets beschadigd dat niet van jou is? Dan moet je voor die schade betalen. Als je deze verzekering hebt, dan betalen wij voor die schade.

De Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen is een wettelijk verplichte verzekering voor elk motorvoertuig. Dat wil zeggen dat de dekkingen en contractuele bepalingen bij wet zijn vastgesteld en dus bij elke verzekeringsmaatschappij hetzelfde zijn. Maar de extra voordelen en service die we koppelen aan onze BA Motorrijtuigen bepalen we zelf.

Wat is verzekerd + extra voordelen van Baloise Insurance

Wat is niet verzekerd?

Waarom is het slim om BM Safe toe te voegen aan jouw autoverzekering?

Gratis bijstandsservice Baloise Assistance BA Motorrijtuigen

Gezinsplan

Je kunt jouw autoverzekering ook combineren met een brandverzekering en een familiale verzekering. Ons totaalpakket Gezinsplan biedt tal van voordelen. Vraag meer informatie aan je makelaar.

Keuzeverzekeringen

Je auto extra beschermen? Kies voor een Grote of een Kleine Omnium.

Neem je een Grote of Kleine Omnium van Baloise Insurance, dan kun je profiteren van tal van voordelen.

Wat is verzekerd in Kleine Omnium?

Wat is verzekerd in Grote Omnium?

Wanneer geldt de keuzeverzekering Omnium niet?

Kies voor de extra bescherming van Safety Pack Omnium

Gratis bijstandsservice Baloise Assistance Omnium Safe 1

Waarvoor is de keuzeverzekering Bestuurder nuttig?

Wanneer je een verkeersongeval veroorzaakt met je auto en je passagiers zijn gewond, dan zijn zij beschermd voor hun lichamelijke schade via jouw verzekering BA Motorrijtuigen. Maar je kunt als bestuurder natuurlijk ook zelf gewond geraken. De lichamelijke schade en de betrokken kosten zijn niet verzekerd binnen BA Motorrijtuigen. Daarom is het slim om jezelf te beschermen met onze verzekering Bestuurder. 

Een bestuurdersverzekering is niet verplicht binnen je autoverzekering maar het is wel aangeraden je te beschermen voor ieder verkeersongeval. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Kies uit 2 formules: Bestuurder Select of Bestuurder Safe

Wat? Veroorzaak je een verkeersongeval in een voertuig waarin je als bestuurder verzekerd bent? En ben je gekwetst? Dan betalen wij voor je lichamelijke schade.

Wie? Elke chauffeur die met de verzekerde wagen rijdt is beschermd. 

Vergoeding? 
Bestuurder Select: wij betalen voor een deel van de schade een vooraf afgesproken bedrag. Dat bedrag is dus niet afhankelijk van je werkelijke schade.


Bestuurder Safe: dat is de meest uitgebreide formule. Hierbij betalen wij geen vooraf afgesproken bedrag. Maar wij betalen wel je werkelijke schade tot maximaal 500.000 EUR per verkeersongeval. Hoeveel Baloise Insurance betaalt, bepalen wij met de regels die de Belgische rechtbanken gebruiken als zij berekenen welk bedrag iemand moet krijgen als hij gekwetst raakt of overlijdt door een verkeersongeval.

Let op, je kunt de verzekering Bestuurder pas nemen als je ook kiest voor een verzekering BA Motorrijtuigen.

Ongeacht of je in recht of in fout was, wij vergoeden vanaf 1 % blijvende ongeschiktheid.

Bescherm je liever alle leden van jouw gezin als bestuurder met eender welk voertuig? Kies dan voor onze Ongevallenverzekering Veilig Gevoel.

Waarvoor is de keuzeverzekering Rechtsbijstand nuttig?

Voeg je aan je autoverzekering de extra waarborg Rechtsbijstand toe? Dan krijg je gerechtelijk advies en bijstand wanneer je een juridisch conflict hebt dat te maken heeft met het bezit, de eigendom en het gebruik van je auto.

Baloise Insurance doet voor de verzekering Rechtsbijstand een beroep op de gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar Euromex

Bekijk de IPID-fiche en de Algemene Voorwaarden voor een volledige lijst van wat wel en niet verzekerd is.

Schadeservice van Baloise Insurance

Heb je een verzekerd schadegeval? En is je auto beschadigd? En wil je jouw auto laten herstellen? Dan kun je een hersteller kiezen uit onze lijst van erkende herstellers binnen onze herstelnetwerken. Zij zorgen voor een snelle en zeer goede herstelling. Zij zorgen ook voor extra hulp.

Neem contact op met je makelaar. Hij helpt je om een hersteller te kiezen uit onze lijst van erkende herstellers Premium Plus of Service Plus. Je kunt je hersteller ook zelf kiezen via www.vindeenhersteller.be.

Wat is Service Plus?

Wat is Premium Plus?

Neem contact op met je makelaar

woman in car

Een offerte op maat?

Wil je een offerte op maat? Neem contact op met je makelaar.
 

 

Veelgestelde vragen

1. Is een autoverzekering verplicht?

2. Waarop moet je letten bij het kiezen van een goede autoverzekering en hoe wordt de prijs van mijn autoverzekering berekend?

3. Wie moet de autoverzekering afsluiten?

Wil je een polis nemen?

Mobility Safe 1 is een autoverzekering van Baloise Insurance met als keuzeverzekering een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Die verzekeringen zijn onderworpen aan Belgisch recht. De overeenkomst duurt een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Wil je een polis nemen? Bekijk de IPID-fiche, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Heb je klachten? Laat het ons weten per brief, telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Heb je klachten i.v.m. de verzekering Rechtsbijstand? Dan kan je contact opnemen met Euromex per brief (Generaal Lemanstraat 82-92, 2600 Berchem), telefonisch (03 451 44 45) of per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be). Biedt dat geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel.